2.000 TL monitör önerisi

Bütçe
2.000

pe3ah

Hectopat
Daha fazla  
Monitör arıyorum. Bütçem için en F/P ürünün linkini verir misiniz?

IPS olsun derseniz bunlar bakılabilir ama 4ms.

1ms olsun derseniz buna bakabilirsiniz ama VA panel.

hocam ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" inç Oyuncu Monitörü, IPS Freesync, 1920X1080, 1ms(Mprt), 144Hz, Dp HDMI VGA MM Vesa 3 Yıl ELMB Sync, Pivot https://www.amazon.com.tr/dp/B082NRKT4K?ref_=cm_sw_r_apann_dp_CW5Q9916R3JVJWX8MD3Q bu monitör alınır mı? para ekleyip bunu almayı düşünüyorum srgb ve %100 doğruluk oranı olduğu için

Hocam bundan memnun musunuz almayı düşünüyorum da
Ben memnunum. Ölü piksel ve ghost sorunum yok. Tasarımı da gayet iyi incecik çerçevesi var. Sırf VA panel diye tercih etmeyenler var ama ben oyun oynuyorum gayet işime yarıyor. f/p ürün.

SA220Qabi monitörü 575₺'ye aldım 1700₺ye sattım. Renkleri mükemmel, bendeki monitörde ışık sızması yoktu fakat sizde olmayacağı anlamına gelmez. Bu fiyata bundan iyisi imkansız diye düşünüyorum. Tabii bütçe biraz daha artarsa veya ikinci el bakılırsa çok rahat 144hz monitör bulunabilir.

VA panel monitörlerden uzak durun, ghosting ve smearing sorunları ile baş edebilirsiniz. Bütçenizi artırma şansınız var mı?

Bütçe bu kadara yetiyor ise az daha çıkıp Lenovo G24-20 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…