2.000 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan EymK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 292

EymK

Decapat
Daha fazla  
Mouse tutus seklim relaxed claw grip. El boyutum ise 18.5Cm'ye 8.5cm. SS Prime'den gececegim, agirlik ve sensor kalitesi olarak SS Prime'den geri kalmaz ise iyi olur. Ayrica wired mouselerden bezdim Wireless model onerirseniz cok memnun olurum. Bütçe olarak da 2000TL sinir degil, ufak tefek esnemeler olabilir.

2'si arasindan hangisini onerirsiniz? VGN Dragonfly gozume daha hos gozuktu ve shape olarak da VGN Dragonfly, SS Prime'ye Darmoshark'den daha yakin.

El şekliniz veya tutuşunuza göre değişir V6 ve V8 özellikleri aynı. Kendinize göre birini seçin. İkisi de bütçesinin en iyisi.

Hocam V8 aldım, elime geçti. Cidden malzemesi kaliteli, kutunun açılışında zaten premium hissiyatı veriyor ve elimede tam oturdu. Benden yana tek sorun var, sadece çok hafif, alışmam birkaç gün sürecek. Bu arada önerilerin için teşekkürler.

Hocam V8 aldım, elime geçti. Cidden malzemesi kaliteli, kutunun açılışında zaten premium hissiyatı veriyor ve elimede tam oturdu. Benden yana tek sorun var, sadece çok hafif, alışmam birkaç gün sürecek. Bu arada önerilerin için teşekkürler.
Rica ederim. İyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı