3 üde alınmaz emin olBütçem maksimum 2 k ya kadar. 2 k ya kadar rahatlıkla verebilirim. Aklımda 3 model var. Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol biri bu Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri bu Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol diğeride bu. Almayı düşündüğüm Rampage ama fikir almak istedim. Farklı önerilere açığım.
Bütçem maksimum 2 k ya kadar. 2 k ya kadar rahatlıkla verebilirim. Aklımda 3 model var. Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol biri bu Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri bu Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol diğeride bu. Almayı düşündüğüm Rampage ama fikir almak istedim. Farklı önerilere açığım.
Bütçem maksimum 2 k ya kadar. 2 k ya kadar rahatlıkla verebilirim. Aklımda 3 model var. Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol biri bu Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri bu Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol diğeride bu. Almayı düşündüğüm Rampage ama fikir almak istedim. Farklı önerilere açığım.
Attack Shark K98 Red Switch Kablosuz Mekanik Klavye 2.4G/BT5.0/USB-C Kablosu 98 TuÅlu Rgb Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bütçe artarsa eğer Amazon.com.trBütçem maksimum 2 k ya kadar. 2 k ya kadar rahatlıkla verebilirim. Aklımda 3 model var. Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol biri bu Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri bu Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol diğeride bu. Almayı düşündüğüm Rampage ama fikir almak istedim. Farklı önerilere açığım.
Neden alınmaz ki hocam bilgisizliğimden soruyorum?3 üde alınmaz emin ol
Attack Shark K98 Red Switch Kablosuz Mekanik Klavye 2.4G/BT5.0/USB-C Kablosu 98 TuÅlu Rgb Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bütçe artarsa eğer Amazon.com.tr
Bu nasıl hocam Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol3 üde alınmaz emin ol
Attack Shark K98 Red Switch Kablosuz Mekanik Klavye 2.4G/BT5.0/USB-C Kablosu 98 TuÅlu Rgb Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bütçe artarsa eğer Amazon.com.tr
Hocam böyle markalar genellikle switchleri kalitesiz malzeme kalitesi olarak iyi olmuyor. Attığınız ürünün stoğu bitmiş benim attıklarıma bir bakınız.Neden alınmaz ki hocam bilgisizliğimden soruyorum?
Bu nasıl hocam Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bütçe çıkıyorsa Ak992 alıp geçsin çok uğraşmaya gerek yok.Hocam böyle markalar genellikle switchleri kalitesiz malzeme kalitesi olarak iyi olmuyor. Attığınız ürünün stoğu bitmiş benim attıklarıma bir bakınız.
Klavye güzel güzel olmasına da key capsleri çok kötüBütçe çıkıyorsa Ak992 alıp geçsin çok uğraşmaya gerek yok.
Hocam ileride beğendiğiniz keycapi alır takarsınız bence çok büyük sorun değil.Klavye güzel güzel olmasına da key capsleri çok kötü
Hocam bu ürün nasıl? Gamepower Calypso V2 Rgb Optik Su Ve Toza Dayanıklı Mekanik Red Switch Usb Dıy Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - TrendyolHocam ileride beğendiğiniz keycapi alır takarsınız bence çok büyük sorun değil.
gamepower veya rampage hiçbir şey almayın hocam. 2 Aya tuşları basmamaya başlar paranız çöp olur bizzat kendim yaşadım 2 bin tllik rampage klavyede.Hocam bu ürün nasıl? Gamepower Calypso V2 Rgb Optik Su Ve Toza Dayanıklı Mekanik Red Switch Usb Dıy Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fikrinizi almak istiyorum.
Gamepower veya Rampage hiçbir şey almayın hocam. 2 aya tuşları basmamaya başlar paranız çöp olur bizzat kendim yaşadım 2 bin TL'lik Rampage klavyede.
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebookgamepower veya rampage hiçbir şey almayın hocam. 2 Aya tuşları basmamaya başlar paranız çöp olur bizzat kendim yaşadım 2 bin tllik rampage klavyede.