2.000 TL Sistem Önerisi

REOAz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar ,

Madem çağından kalma bir bilgisayarım var özellikleri şöyle ;

Pentium Dual Core E6500 2.93 GHZ
2GB Ram
HD4300 Ekran kartı.

Açıkcası çok üst düzey performans gerektiren oyunlar oynamıyorum.Düzenli olarak oynadığım tek oyun League of Legends.Tabiiki oynamak isteyipte oynyıamadıklarımda var.Payday 2 ve Watch Dogs gibi.

Elimdeki sistemle League of Legends'i en düşük ayarlarda +60 fps ile oynatabiliyorum.

Beni 2-3 sene civarinda idare edebilecek , yeni çıkan oyunları çok yüksek seviyede olmasada çalıştırabilecek bir sistem önerirmisiniz?Aslında sistem dedim ama sanırım sistemin için monitör , klavye ve mouseda giriyor.Samsung SyncMaster P2250 model monitörüm var.Yeterli değilse monitörde ekliyebilirsiniz.Mouse ve klavyeye ihtiyacım yok şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar :)

Edit : @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ün incelemiş olduğu AMD Kaveri A8-7600 APU çok hoşuma gitti fakat hiç bir yerde bulamadım elde etme imkanım var mıdır yoksa ulaşabileceğim bu tarzda bir sistem var mıdır?

A8 7600 modeli türkiyede yok gelmiçek'de galiba çıkalı 4 5 ayı geçti bende o modeli bekliyorum ama boşuna galiba firmalara email atdım 3 5 tanesine hemde, stoklarınıza geliçekmi diye hiç birisi cevap yazma geregi bile duymadılar arkadaşımın internet cafesi için düşünmüsdük 45-65 wat güç tüketimi ve oyunlarda giriş orta seviye oldugu için ama amd türkiyeyi nedense görmezden geliyor.

Peki yurt dışından online olarak getirtmem mümkünmü herhangi bir site aracılığyla.Amdnin kendi sitesinden yapmayı demedim ama o bölgeye ürün gönderimi yok dendi.Forumda 75 euro sınırının 1500 euroya çıktığını okumuştum ne kadar doğrudur.Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.

Cevap alamadığım için konuyu üste taşıma amaçlı yorum atıyorum umarım sorun teşkil etmez :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı