C cagriylmz38 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz.
AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 7 Şubat 2025 #2 cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Al gec hocam cogu sivi sogutmadan daha iyi
cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Al gec hocam cogu sivi sogutmadan daha iyi
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.913 Çözümler 56 7 Şubat 2025 #3 cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kule tipi soğutucu tercih etmez misiniz?
cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kule tipi soğutucu tercih etmez misiniz?
C cagriylmz38 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Priviyet Putin dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Al gec hocam cogu sivi sogutmadan daha iyi Genişletmek için tıkla... elinize sağlık Burak Karabal dedi: Kule tipi soğutucu tercih etmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Ağır yük altında sıvı daha iyi olur minvalinde bir tavsiye aldım yoksa fark etmez.
Priviyet Putin dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Al gec hocam cogu sivi sogutmadan daha iyi Genişletmek için tıkla... elinize sağlık Burak Karabal dedi: Kule tipi soğutucu tercih etmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Ağır yük altında sıvı daha iyi olur minvalinde bir tavsiye aldım yoksa fark etmez.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.304 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Şubat 2025 #5 DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.095,74 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 SE WH 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.095,74 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 7 Şubat 2025 #6 cagriylmz38 dedi: Elinize sağlık Ağır yük altında sıvı daha iyi olur minvalinde bir tavsiye aldım yoksa fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam aslinda tam tersi agir yukte cok inanilmaz isinan bir islemci degilse kule tipi daha iyi
cagriylmz38 dedi: Elinize sağlık Ağır yük altında sıvı daha iyi olur minvalinde bir tavsiye aldım yoksa fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam aslinda tam tersi agir yukte cok inanilmaz isinan bir islemci degilse kule tipi daha iyi
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #7 Verilen tavsiye bilgi eksikliğinden yanlış olmuş. 1.3K ya burst assasin de alabilirsin. İşlemcine yeterli bir soğutucu.
Verilen tavsiye bilgi eksikliğinden yanlış olmuş. 1.3K ya burst assasin de alabilirsin. İşlemcine yeterli bir soğutucu.
C cagriylmz38 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #8 Priviyet Putin dedi: Hocam aslinda tam tersi agir yukte cok inanilmaz isinan bir islemci degilse kule tipi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ayturan dedi: Verilen tavsiye bilgi eksikliğinden yanlış olmuş. 1.3K ya burst assasin de alabilirsin. İşlemcine yeterli bir soğutucu. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, teşekkür ediyorum var olun.
Priviyet Putin dedi: Hocam aslinda tam tersi agir yukte cok inanilmaz isinan bir islemci degilse kule tipi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ayturan dedi: Verilen tavsiye bilgi eksikliğinden yanlış olmuş. 1.3K ya burst assasin de alabilirsin. İşlemcine yeterli bir soğutucu. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, teşekkür ediyorum var olun.
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #9 Lütfen 2000TL'ye sıvı soğutma alma. Arkadaşımın sıvı soğutması arızalandı sıvı kaçırdı kasayı zor kurtardık. Alacaksan iyisini al.
Lütfen 2000TL'ye sıvı soğutma alma. Arkadaşımın sıvı soğutması arızalandı sıvı kaçırdı kasayı zor kurtardık. Alacaksan iyisini al.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #10 cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son amazonda enermaxın 360mm sogutucusu vardı ona bakabilirsiniz
cagriylmz38 dedi: AMD Ryzen 5 7600 işlemcisi için sıvı soğutucu bakıyorum, bütçem fazla yok, 2000 lira civarı, Gaming odaklı kullanıyorum, üzmeyecek öneriniz varsa yanıtlara yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son amazonda enermaxın 360mm sogutucusu vardı ona bakabilirsiniz