2.000 TL TKL klavye önerisi

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Max 2.000 TL'ye kadar TKL klavye bakıyorum Apex 3 TKL al diyen var fakat membran iyi midir bilemedim geceleri oyun oynarken sessiz olması iyi olur, sizin 2.000 TL'ye kadar sessiz TKL klavye önerileriniz nedir?

Max 2.000 TL'ye kadar TKL klavye bakıyorum Apex 3 TKL al diyen var fakat membran iyi midir bilemedim geceleri oyun oynarken sessiz olması iyi olur, sizin 2.000 TL'ye kadar sessiz TKL klavye önerileriniz nedir?
Apex 3 TKL kullandım , rafa kaldırdım şuan Redragon k617 kullanıyorum. O derece beğenmedim, sessiz olması güzel fakat membran klavye berbat hissettiriyor, rgb olayınıda hiç beğenmedim. Hocam size önerim büyük markalara para saymaktansa temudan falan istediğiniz tarzda bir klavye bulup onu almanızdır.

Logitech G413 SE TKL.

Klavye çok sade ve şık duruyor fakat farklı alternatifler var mı acaba setup beyaz olduğu için tuhaf durabilir.

Apex 3 TKL kullandım, rafa kaldırdım şu an Redragon K617 kullanıyorum. O derece beğenmedim, sessiz olması güzel fakat membran klavye berbat hissettiriyor, RGB olayınıda hiç beğenmedim. Hocam size önerim büyük markalara para saymaktansa Temu'dan falan istediğiniz tarzda bir klavye bulup onu almanızdır.

Büyük markalara Allah'tan takıntılı değilim, SteelSeries aslında beğenmiyorum gereksiz pahalı geliyor oyun için ilk tercihim benim Razer olur genelde, fakat o da çok pahalı güzel klavyeleri için bütçenin iki katına çıkmam gerekiyor neredeyse, Temu'dan sipariş ederdim normalde fakat gümrük sınırı geldi ve 800 TL'lik bir klavye alsam bile 1100 TL'ye geliyor ve gümrüğe takılıyor o yüzden Temu'dan alma işine çok soğuk davranıyorum gümrüğe takılsa al başına işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı