2.000 TL'ye 2200G APU sistem nasıl?

@Kyrie Irving 1 sene idare eder mi LoL oynamak için sadece? Daha sonra güncel sistem toplayacağım.

Sadece LoL ise eder. AAA oyunlar oynamaya çalışma. Yüklenmesi için beklediğin süreye yazık edersin. Ayrıca bayağı iyi fiyata almışsın hiç kimse o fiyata vermez tabii sorunsuzsa.

Sadece LoL ise eder. AAA oyunlar oynamaya çalışma. Yüklenmesi için beklediğin süreye yazık edersin. Ayrıca bayağı iyi fiyata almışsın hiç kimse o fiyata vermez tabii sorunsuzsa.
Sistem 3 gündür ben de hiç bir sıkıntısı yok alırken her testi yaptım sistem bir gün açık kaldı. ssd 99 sağlık da her usb giriş çıkışları kontrol edildi ekran kartı giriş yerleri olsun her detayına. şöyle kısa ve öz sorayım dedim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada rahat 100 FPS görüyor. RAM'i 8x2 yaparsan FPS uçar.

Kasayı aldığımda Ram corsair 8 gb 3200 mhz cl 16 vardı aynı ram ben de bulunmaktaydı eski sistemimden kalma şuan 16 gb sistem de takılı öyle kullanıyorum

@Kyrie Irving 80+ yalnızca verimlilik belirtir. Kalitesini böyle ölçemezsiniz. Giriş seviyesi bir sistem, X Power serisi sanırım Xigmatek markasının. İdarelik olarak kullanılabilir.

Peki neden "beğenmedim" ifadesi attınız benim mesaja?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…