Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 30 Mart 2025 #1 Dostlar 2 bin lira civarında akilli saat arıyorum. Samsung telefon kullanıyorum saat için kriterler kibar, küçük ve yuvarlak önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Dostlar 2 bin lira civarında akilli saat arıyorum. Samsung telefon kullanıyorum saat için kriterler kibar, küçük ve yuvarlak önerilerinizi bekliyorum.
E Emir Akay Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 https://www.hepsiburada.com/galaxy-...VM?magaza=Gmz+Shop&url_src=and-product-detail Ne dersiniz hocam Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın
https://www.hepsiburada.com/galaxy-...VM?magaza=Gmz+Shop&url_src=and-product-detail Ne dersiniz hocam Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın Sanırım bu kordon kusura bakmayın
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 30 Mart 2025 #3 Emir DN dedi: Dostlar 2 bin lira civarında akilli saat arıyorum. Samsung telefon kullanıyorum saat için kriterler kibar, küçük ve yuvarlak önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz yuvarlak saat en uygun Galaxy Watch serisinde bulunuyor fakat bütçeyi aşıyor ve o bütçeye uygun düzgün yuvarlak saat yok sanırım, bütçeye güzel uzun yıllar götürecek olan Redmi Watch 5 Lite uygun.
Emir DN dedi: Dostlar 2 bin lira civarında akilli saat arıyorum. Samsung telefon kullanıyorum saat için kriterler kibar, küçük ve yuvarlak önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz yuvarlak saat en uygun Galaxy Watch serisinde bulunuyor fakat bütçeyi aşıyor ve o bütçeye uygun düzgün yuvarlak saat yok sanırım, bütçeye güzel uzun yıllar götürecek olan Redmi Watch 5 Lite uygun.