Bence biraz kaba duruyor, ama farklı bir tasarımı var alınabilir hoşunuza gittiyse.Puma Unisex Skyrocket Lite Beyaz 37943711
ayakkabı-koşu-,Skyrocket Lite,Unisex,Puma,Beyaz,Unisex Koşu Ayakkabısıwww.korayspor.com
Bu nasıl sizce? Görünüşü hoşuma gitmedi değil. Sevdim açıkçası.
En son attığınız ayakkabı her kombine uymayabilir hocam, üstteki attıklarınızdan Puma veya Runfalconun bedenini bulup güvenilir bir satıcıdan alın derim.Önerileriniz için teşekkürler. Fakat hoşuma gitmediler çoğu. Aşağıdaki ayakkabılar var şu an için aklımda:
Puma Unisex Skyrocket Lite Beyaz 37943711
ayakkabı-koşu-,Skyrocket Lite,Unisex,Puma,Beyaz,Unisex Koşu Ayakkabısıwww.korayspor.com Nike Unisex W Revolution 7 Beyaz FB2208-101
ayakkabı-koşu-,W Revolution 7,Unisex,Nike,Beyaz,Unisex Koşu Ayakkabısıwww.korayspor.com
Tabii bunlar korayspor'da daha pahalı diye biliyorum. Kendi sitelerinde veya başka sitelerde daha ucuza bulurum belki.
Run Falcon 2.0'ı 39 olarak bulursam kesinlikle alacağım.
Bir de bunu buldum, beğendiğim modellerden biri de bu:
Nike Unisex Revolution 7 (Gs) Beyaz FB7689-004
ayakkabı-koşu-,Revolution 7 (Gs),Unisex,Nike,Beyaz,Genç Koşu Ayakkabısıwww.korayspor.com
Görüntüsü biraz fazla spor ancak indirim oranı iyi, 100 lira daha koyarsanız farklı rengi de var.
Hocam Hummel, Joma ve Lotto sitelerine de bi göz atın derim.Başka önerileriniz var mıdır arkadaşlar?
Hocam Hummel, Joma ve Lotto sitelerine de bi göz atın derim.