Y Yusuf07500 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Blue switch bu bütçe icin onermezdim açıkçası butceniz gayet iyi diger switchlere yonelmenizi tavsiye ederim.
Blue switch bu bütçe icin onermezdim açıkçası butceniz gayet iyi diger switchlere yonelmenizi tavsiye ederim.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 979 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Yusuf07500 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... klavye boyutu ne kadar büyük olsun mesela %60 %75 gibi @belirsizz
Yusuf07500 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... klavye boyutu ne kadar büyük olsun mesela %60 %75 gibi @belirsizz
havalı bir insan Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 249 12 Ağustos 2024 #4 Yusuf07500 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeye bir göz atabilirsiniz. Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Yusuf07500 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, mekanik klavyeye ihtiyacım var. Var mı bildiğiniz klavye, dayanıklı F/P olan, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeye bir göz atabilirsiniz. Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 TROLEX dedi: Blue switch bu bütçe icin onermezdim açıkçası butceniz gayet iyi diger switchlere yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gayet tercih edilebilir. Amazon.com.tr havalı bir insan dedi: Bu klavyeye bir göz atabilirsiniz. Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Ajazz klavye bakmak daha mantıklı bu bütçede en iyisi.
TROLEX dedi: Blue switch bu bütçe icin onermezdim açıkçası butceniz gayet iyi diger switchlere yonelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gayet tercih edilebilir. Amazon.com.tr havalı bir insan dedi: Bu klavyeye bir göz atabilirsiniz. Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye Lenovo Lecoo KG1102 Blue Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Ajazz klavye bakmak daha mantıklı bu bütçede en iyisi.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #6 bdxmrz dedi: Gayet tercih edilebilir. Amazon.com.tr Ajazz klavye bakmak daha mantıklı bu bütçede en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ajazz stoku yok ama.
bdxmrz dedi: Gayet tercih edilebilir. Amazon.com.tr Ajazz klavye bakmak daha mantıklı bu bütçede en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ajazz stoku yok ama.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 Necmettin Eren dedi: Ajazz stoku yok ama. Genişletmek için tıkla... Stok gelince alır? Örnek attım ben.
Necmettin Eren dedi: Ajazz stoku yok ama. Genişletmek için tıkla... Stok gelince alır? Örnek attım ben.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #8 https://www.hepsiburada.com/rampage...ncu-klavyesi-p-HBCV00000D040M?magaza=eco.shop Rampage alınmaz ama iş görcektir. bdxmrz dedi: Stok gelince alır? Örnek attım ben. Genişletmek için tıkla... Stock gelemez 30 euro sınırı geldiği için TR içinden alması gerekiyor.
https://www.hepsiburada.com/rampage...ncu-klavyesi-p-HBCV00000D040M?magaza=eco.shop Rampage alınmaz ama iş görcektir. bdxmrz dedi: Stok gelince alır? Örnek attım ben. Genişletmek için tıkla... Stock gelemez 30 euro sınırı geldiği için TR içinden alması gerekiyor.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #9 Necmettin Eren dedi: https://www.hepsiburada.com/rampage...ncu-klavyesi-p-HBCV00000D040M?magaza=eco.shop Rampage alınmaz ama iş görcektir. Stock gelemez 30 euro sınırı geldiği için TR içinden alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2K ve Rampage = 9 taklalı E60.
Necmettin Eren dedi: https://www.hepsiburada.com/rampage...ncu-klavyesi-p-HBCV00000D040M?magaza=eco.shop Rampage alınmaz ama iş görcektir. Stock gelemez 30 euro sınırı geldiği için TR içinden alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2K ve Rampage = 9 taklalı E60.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #10 mtreussa dedi: 2K ve Rampage = 9 taklalı e60. Genişletmek için tıkla... Zaten Rampage ne beklersin Rampage = paranı çöpe atmak.
mtreussa dedi: 2K ve Rampage = 9 taklalı e60. Genişletmek için tıkla... Zaten Rampage ne beklersin Rampage = paranı çöpe atmak.