Ynoxw Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:39 #1 Bütçe 0-2000 kablosuz oyuncu mouse öneriniz var mı?
M muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.523 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Pazar 19:42 #2 MCHOSE A5 Ultra.
wfezilla Picopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 560 Makaleler 3 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:43 #3 muratscd dedi: MCHOSE A5 Ultra. Genişletmek için tıkla... Bu adamın tavsiyelerine uyun. Görebileceğiniz en bilgili insan. Tecrübe sabittir. A5 Ultra al geç.
muratscd dedi: MCHOSE A5 Ultra. Genişletmek için tıkla... Bu adamın tavsiyelerine uyun. Görebileceğiniz en bilgili insan. Tecrübe sabittir. A5 Ultra al geç.
s7baba Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:44 #4 @ca9an hocamında dediği gibi aula sc680
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.465 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:44 #5 Ynoxw dedi: Bütçe 0-2000 kablosuz oyuncu mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... A5 Ultra için bütçe çıkmazsa SC680 tercih edebilirsiniz. Aralarında ciddi bir fark yok.
Ynoxw dedi: Bütçe 0-2000 kablosuz oyuncu mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... A5 Ultra için bütçe çıkmazsa SC680 tercih edebilirsiniz. Aralarında ciddi bir fark yok.
M muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.523 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Pazar 19:45 #6 wfezilla dedi: Bu adamın tavsiyelerine uyun. Görebileceğiniz en bilgili insan. Tecrübe sabittir. A5 Ultra al geç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam düşünceniz için.
wfezilla dedi: Bu adamın tavsiyelerine uyun. Görebileceğiniz en bilgili insan. Tecrübe sabittir. A5 Ultra al geç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam düşünceniz için.
I izayoi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 198 Dün 11:36 #7 muratscd dedi: MCHOSE A5 Ultra. Genişletmek için tıkla... Marka bilinmedik hocam.
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.587 Makaleler 2 Çözümler 6 Dün 11:47 #8 izayoi dedi: Marka bilinmedik hocam. Genişletmek için tıkla... Markaya değil donanım kalitesine bak. Aynı bütçedeki o marka dediğin modellerden çok daha iyi.
izayoi dedi: Marka bilinmedik hocam. Genişletmek için tıkla... Markaya değil donanım kalitesine bak. Aynı bütçedeki o marka dediğin modellerden çok daha iyi.
FlexTheFinest Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:49 #9 Ynoxw dedi: Bütçe 0-2000 kablosuz oyuncu mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu açtım. Mchose A5 Ultra önerildi ve aldım. 1 aydır elimde gayet memnunum.
Ynoxw dedi: Bütçe 0-2000 kablosuz oyuncu mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu açtım. Mchose A5 Ultra önerildi ve aldım. 1 aydır elimde gayet memnunum.
I izayoi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 198 Dün 14:40 #10 Yuiis dedi: Markaya değil donanım kalitesine bak. Aynı bütçedeki o marka dediğin modellerden çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ama asus pahalı olup malzemesi daha çok dayanıyor casper ucuz kısa sürede menteşesi vs kırılıyor bu da o hesap marka az bilindiği için 2 ay sonra belki klik tuşları vb basmayacak.
Yuiis dedi: Markaya değil donanım kalitesine bak. Aynı bütçedeki o marka dediğin modellerden çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ama asus pahalı olup malzemesi daha çok dayanıyor casper ucuz kısa sürede menteşesi vs kırılıyor bu da o hesap marka az bilindiği için 2 ay sonra belki klik tuşları vb basmayacak.