Süleyman . Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #11 kxy dedi: Hayir rezil bir mouse. Bu fiyat bandinda Royal Kludge M3 al geç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda bu mouse var ve yaklaşık 5 aydır kullanıyor, şimdiye kadar herhangi bir şikayetini duymadım. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?
kxy dedi: Hayir rezil bir mouse. Bu fiyat bandinda Royal Kludge M3 al geç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda bu mouse var ve yaklaşık 5 aydır kullanıyor, şimdiye kadar herhangi bir şikayetini duymadım. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.786 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #12 Süleyman . dedi: Arkadaşımda bu mouse var ve yaklaşık 5 aydır kullanıyor, şimdiye kadar herhangi bir şikayetini duymadım. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Genel anlamda fiyatini asla hak etmeyen bir mouse. Pilli olmasi bile almamak icin bir sebep artık. Malzeme kaliteside kötü ve tekoz gibi bir mouse. Ayrıyeten cift tıklama, takılma ve encoder sorunlari yasayan çokca var.
Süleyman . dedi: Arkadaşımda bu mouse var ve yaklaşık 5 aydır kullanıyor, şimdiye kadar herhangi bir şikayetini duymadım. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Genel anlamda fiyatini asla hak etmeyen bir mouse. Pilli olmasi bile almamak icin bir sebep artık. Malzeme kaliteside kötü ve tekoz gibi bir mouse. Ayrıyeten cift tıklama, takılma ve encoder sorunlari yasayan çokca var.