dodamanzi Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar yeni hazır sistem satın aldım. Oyun oynamak için klavye ve mouse toplam bütçe 2K önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2024
Arkadaşlar yeni hazır sistem satın aldım. Oyun oynamak için klavye ve mouse toplam bütçe 2K önerilerinizi bekliyorum.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 13 Mayıs 2024 #2 dodamanzi dedi: Arkadaşlar yeni hazır sistem satın aldım. Oyun oynamak için klavye ve mouse toplam bütçe 2K önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse SS Prime klavye RK61.
dodamanzi dedi: Arkadaşlar yeni hazır sistem satın aldım. Oyun oynamak için klavye ve mouse toplam bütçe 2K önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse SS Prime klavye RK61.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2024 #3 Hyperx Haste ve ak 873 bütçeyi biraz aşabilir ama değecektir. Bütçeyi aşacağını düşünüyorsan mouseyi ss prime yapabilirsin.
Hyperx Haste ve ak 873 bütçeyi biraz aşabilir ama değecektir. Bütçeyi aşacağını düşünüyorsan mouseyi ss prime yapabilirsin.
dodamanzi Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 Ruindry dedi: Hyperx Haste ve ak 873 bütçeyi biraz aşabilir ama değecektir. Bütçeyi aşacağını düşünüyorsan mouseyi ss prime yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye ve mouse acil lazım yurtdışı siparişi veremem. Başka bir klavye önerir misiniz ?
Ruindry dedi: Hyperx Haste ve ak 873 bütçeyi biraz aşabilir ama değecektir. Bütçeyi aşacağını düşünüyorsan mouseyi ss prime yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye ve mouse acil lazım yurtdışı siparişi veremem. Başka bir klavye önerir misiniz ?
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2024 #5 dodamanzi dedi: Hocam klavye ve mouse acil lazım yurtdışı siparişi veremem. Başka bir klavye önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Ak 680 veya ben ak 33 kullanıyorum ikiside olur. Ak 33 görüntüsü hoşuma gittiği için aldıydim lakin çok önermiyorlar ben kaliteli buldum iyi yani ama ak 680 daha güncel bir tercih olur.
dodamanzi dedi: Hocam klavye ve mouse acil lazım yurtdışı siparişi veremem. Başka bir klavye önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Ak 680 veya ben ak 33 kullanıyorum ikiside olur. Ak 33 görüntüsü hoşuma gittiği için aldıydim lakin çok önermiyorlar ben kaliteli buldum iyi yani ama ak 680 daha güncel bir tercih olur.