omurkayracakir
Hectopat
Elimdeki 6 yıllık emektar G300s'in sol tuşu basmamaya başlayınca yeni mouse almam gerektiğini anladım. Fingertip tutuş yapıyorum. Elim 17 cm'ye 10 cm. Şu anlık kafamda ATK Dragonfly A9 Plus var. Kullanan varsa da deneyimlerinden bahsederse sevinirim.
Pek uygun olmayacak sanki?Logitech G300s vs MCHOSE A5 Ultra - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1300 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Piyasaya göre bu bütçede en küçüğü. SC680 den de küçük. Benim aklıma başka gelmedi kendi karşılaştırsın diye attım.Pek uygun olmayacak sanki?
Elimdeki 6 yıllık emektar G300s'in sol tuşu basmamaya başlayınca yeni mouse almam gerektiğini anladım. Fingertip tutuş yapıyorum. Elim 17 cm'ye 10 cm. Şu anlık kafamda ATK Dragonfly A9 Plus var. Kullanan varsa da deneyimlerinden bahsederse sevinirim.
Ben bunu tamamıyla unuttum yaStok beklenirse buna bakılabilir.
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com