Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Haptic feedback filan olduğu için PS5 kontrolcüsü istiyorum ama bütçemde olmadığını düşünüyorum o yüzden forumda sorayım dedim.
Haptic feedback filan olduğu için PS5 kontrolcüsü istiyorum ama bütçemde olmadığını düşünüyorum o yüzden forumda sorayım dedim.
TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 390 27 Temmuz 2023 #2 Mirza Demir dedi: Haptic feedback filan olduğu için PS5 kontrolcüsü istiyorum ama bütçemde olmadığını düşünüyorum o yüzden forumda sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... 2. el PS5 kontrolcüsü alın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Mirza Demir dedi: Haptic feedback filan olduğu için PS5 kontrolcüsü istiyorum ama bütçemde olmadığını düşünüyorum o yüzden forumda sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... 2. el PS5 kontrolcüsü alın.
Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 TheDoctorBD dedi: 2. el PS5 kontrolcüsü alın. Genişletmek için tıkla... Emin değilim hocam alınır mı ki 2. El
TheDoctorBD dedi: 2. el PS5 kontrolcüsü alın. Genişletmek için tıkla... Emin değilim hocam alınır mı ki 2. El
TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 390 27 Temmuz 2023 #4 Mirza Demir dedi: Emin değilim hocam alınır mı ki 2. El Genişletmek için tıkla... temiz buldun mu al tabiki gamepad konusuna gelince biraz sıkıntı oluyor ama malum fiyatlar pahalı
Mirza Demir dedi: Emin değilim hocam alınır mı ki 2. El Genişletmek için tıkla... temiz buldun mu al tabiki gamepad konusuna gelince biraz sıkıntı oluyor ama malum fiyatlar pahalı
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 27 Temmuz 2023 #5 Haptic feedback kullanan kaç oyun var da istiyorsun aga xbox gen9 al geç.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 27 Temmuz 2023 #6 TheDoctorBD dedi: Temiz buldun mu al tabii ki gamepad konusuna gelince biraz sıkıntı oluyor ama malum fiyatlar pahalı. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce 1300TL'ydi sıfır PS5 kolu sımdı 2bin liraya 2. el mi alınıyor.
TheDoctorBD dedi: Temiz buldun mu al tabii ki gamepad konusuna gelince biraz sıkıntı oluyor ama malum fiyatlar pahalı. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce 1300TL'ydi sıfır PS5 kolu sımdı 2bin liraya 2. el mi alınıyor.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #7 Xbox Series X kontrolcüsünde, Haptic Feedback var. Fakat 2k'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın.
Xbox Series X kontrolcüsünde, Haptic Feedback var. Fakat 2k'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın.
Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #8 https://klavuzpazar.com/sony-dualsense-beyaz-kablosuz-ps5-oyun-kolu?ref=akakce&v=1.96.1 2.3K ya buldum hocam alınır mı buradan? SHYAH dedi: Haptic feedback kullanan kaç oyun var da istiyorsun aga Xbox gen9 al geç. Genişletmek için tıkla... GoW, Spider-Man filan için istiyorum özellikle Spider-Man için. Starlink_0 dedi: Xbox Series X kontrolcüsünde, haptic feedback var. Fakat 2K'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın. Genişletmek için tıkla... PS5'teki ile aynı mı?
https://klavuzpazar.com/sony-dualsense-beyaz-kablosuz-ps5-oyun-kolu?ref=akakce&v=1.96.1 2.3K ya buldum hocam alınır mı buradan? SHYAH dedi: Haptic feedback kullanan kaç oyun var da istiyorsun aga Xbox gen9 al geç. Genişletmek için tıkla... GoW, Spider-Man filan için istiyorum özellikle Spider-Man için. Starlink_0 dedi: Xbox Series X kontrolcüsünde, haptic feedback var. Fakat 2K'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın. Genişletmek için tıkla... PS5'teki ile aynı mı?
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 27 Temmuz 2023 #9 Starlink_0 dedi: Xbox Series X kontrolcüsünde, Haptic Feedback var. Fakat 2k'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın. Genişletmek için tıkla... Hangi gamepad o atar mısın linkini?
Starlink_0 dedi: Xbox Series X kontrolcüsünde, Haptic Feedback var. Fakat 2k'ya kadar çıktıysanız, bir 300-400 daha çıkın ya da temiz bir ikinci el alın. Genişletmek için tıkla... Hangi gamepad o atar mısın linkini?
Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #10 Everythink dedi: 2 ay önce 1300TL'ydi sıfır PS5 kolu sımdı 2bin liraya 2. el mi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar aldı başını gidiyor. retr0_ dedi: Hangi gamepad o atar mısın linkini? Genişletmek için tıkla... Aynen link atsanız daha iyi olur.
Everythink dedi: 2 ay önce 1300TL'ydi sıfır PS5 kolu sımdı 2bin liraya 2. el mi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar aldı başını gidiyor. retr0_ dedi: Hangi gamepad o atar mısın linkini? Genişletmek için tıkla... Aynen link atsanız daha iyi olur.