2.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2000

Educemy

Hectopat
Daha fazla  
8BitDo Ultimate 2C hem fiziksel olarak güzel gözüküyor hem izlediğim/okuduğum incelemelerin çoğu olumlu. Onun dışında T4 Cyclone Pro'ya baktım birkaç tane olumsuz inceleme gördüm dpadi kötü, PC uygulaması yok mobil uygulaması da kullanışsız tarzında. (Bahsettiğim inceleme) bütçem kolun gerçekten güzel olmasına bağlı olarak 2500TL'ye çıkabilir. 8BitDo Ultimate 2C'yi alınır mı? Veya daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Oynadığım oyunlar FIFA, TLOU ve Deltarune falan.

8BitDo Ultimate 2C hem fiziksel olarak güzel gözüküyor hem izlediğim/okuduğum incelemelerin çoğu olumlu. Onun dışında T4 Cyclone Pro'ya baktım birkaç tane olumsuz inceleme gördüm dpadi kötü, PC uygulaması yok mobil uygulaması da kullanışsız tarzında. (Bahsettiğim inceleme) bütçem kolun gerçekten güzel olmasına bağlı olarak 2500TL'ye çıkabilir. 8BitDo Ultimate 2C'yi alınır mı? Veya daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Oynadığım oyunlar FIFA, TLOU ve Deltarune falan.
8bit do alınır

8 bit do ultimate C2 anlık olarak kendim kullanıyorum, hall effect, 2.4 gHz gibi özelliklere sahip, xbox ve playstation kollarındaki gibi bir drift sorunu yaşanmıyor. Ben olsam bunu alırdım.

İtopya'da Xbox'un 9.nesil kolları var 2800 TL zaten piyasada bu fiyata en iyi gamepad bunu almanı öneririm.
Bilgisayarımda Bluetooth desteği olmadığı için ve kol pille çalıştığı için tercih etmiyorum. Evet Bluetooth donglei alabilirim ama yine de pilli kol olacak sevmediğim birşey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı