Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.935 Çözümler 53 18 Ağustos 2025 #11 MertDengz dedi: Bununla GameSir arasında acayip kaldım. Genişletmek için tıkla... Nova Lite modelini diyorsanız Ultimate 2C daha iyi.
MertDengz dedi: Bununla GameSir arasında acayip kaldım. Genişletmek için tıkla... Nova Lite modelini diyorsanız Ultimate 2C daha iyi.
M MertDengz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisliği Öğrencisi 18 Ağustos 2025 #12 Vqler1a dedi: Gamesir t4 pro 1.800 tl Hepsiburada’da Genişletmek için tıkla... Nova lite daha iyi diyorlar ya.
Vqler1a dedi: Gamesir t4 pro 1.800 tl Hepsiburada’da Genişletmek için tıkla... Nova lite daha iyi diyorlar ya.
Vqler1a Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Mütercim ve Tercüman 18 Ağustos 2025 #13 MertDengz dedi: Nova lite daha iyi diyorlar ya. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 aydır nova lite kullanıyorum. Kozmetik açıdan farkları var, donanım olarak aynı sayılırlar. Ayrıca fiyatı çok uygun.
MertDengz dedi: Nova lite daha iyi diyorlar ya. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 aydır nova lite kullanıyorum. Kozmetik açıdan farkları var, donanım olarak aynı sayılırlar. Ayrıca fiyatı çok uygun.
KARA1964 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 961 Çözümler 1 18 Ağustos 2025 #14 MertDengz dedi: Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'da Hepsiburada'da gördüğün Ultimate 2C gamepadlari satan bu site yani güvenilir bende buradan aldım bir nevi 8BitDo'nun Türkiye distribütörü burası.
MertDengz dedi: Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'da Hepsiburada'da gördüğün Ultimate 2C gamepadlari satan bu site yani güvenilir bende buradan aldım bir nevi 8BitDo'nun Türkiye distribütörü burası.