2.000 TL'ye kadar fare önerisi

Rapooya kefil misiniz hocam?
Gerçekten çok tipsiz ama grip tape çıkıyorsa idare edilir.
Çok acelem yok bir iki ay daha bakılabilir.

Arkadasin bilgisi yok salliyor hocam zaten. Mouseler gelismiyormus sözde .

Mouseler gelişmiyor demedim oradaki kastım bir ekran kartı, RAM veya anakart gibi çok sık güncellenen ve gelişen teknoloji değiller. Yoksa hiçbir teknoloji yerinde saymaz.

Mouseler gelişmiyor demedim oradaki kastım bir ekran kartı, RAM veya anakart gibi çok sık güncellenen ve gelişen teknoloji değiller. Yoksa hiçbir teknoloji yerinde saymaz.

Hayır çok sık gelisiyorlar tersine mcu ve sensor kisminda ozellikle. Switchleride ayni sekilde. Sadece gunluk kullanici hissedemeyebiliyor. Arada ucurum var yinede.

Hayır çok sık gelisiyorlar tersine mcu ve sensor kisminda ozellikle. Switchleride ayni sekilde. Sadece gunluk kullanici hissedemeyebiliyor. Arada ucurum var yine de.

Tabii günlük kullanıcı 2-5 yıl arasında mouse değiştirdiği için o kadar farkına varmayabilir. Bu işin içinde ve aynı zamanda delisi olanlar daha iyi bilir. Yine de benim açımdan işler anlattığım gibi ve kendi kişisel deneyimim o şekilde onun dışında çok eski bir PC kullanıcısıyım 10 yıl kadar yeni bir teknoloji elime geçmedi umarım neden bu kadar sevdiğimi anlamışsındır bana 4000 bile çok çok hassas gelirken 125000-45000 gibi DPI'lar gereksiz gibi geliyor yine de siz genç nesil daha istikrarlısınız bu konuda.

Ağırlık konusunda ise zaten ben bir sporcuyum beni etkilemiyor.

Tutuşumda bu şekilde olduğundan rahat ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250429_110439.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250429_110422.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250429_110344.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 48
Throne Reflex tavsiye ederim bende bir süredir kullanıyorum hem oyunlarda hem günlük işlerde çok rahat ayrıca çok hafif bir mouse. Bunların içinden tavsiye vereceksen nexus Air ve AJ159 öneririm.

İfadeler: kxy

Dediğinize pek katılmıyorum. Logitech G502 hero kullanmış biri olarak, onu geçtim şuanda Logitech G 502 X LIGHTSPEED kullanmaktayım ve malzeme kalitesi konusunda hero daha iyi, ama onun dışında çoğu özelliği aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…