2.000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Machenike build kalitesi bakımından kötü review gördüm, sahibiyseniz doğru mudur veya başka eksileri var mı?
Bir sorun olurda bütçen azalırsa.

tiger longteng huoyun Special editiona bakabilirsin.​

bir de bilmiyorsan Speed Control olarak değişiyor mousepadler ona göre alabilirsiniz

Hocam siz mousepad önermişsiniz, yanlış baktınız galiba.

Machenike build kalitesi bakımından kötü review gördüm, sahibiyseniz doğru mudur ve ya başka eksileri var mı?

Hocam siz mousepad önermişsiniz, yanlış baktınız galiba.
Build kalitesi baya sağlam adam daha ne bekliyo build kalitesi olarak anlamadım herhalde tank malzemesinden yapılması gerek gamepad.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tutuş hissiyatı nasıl?

Amazonda daha ucuza var bu. 2800TL fiyatı. İlandaki 1200TL farklı birşey ama anlamadım ne olduğunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın incelemeleri dışındaki incelemelere bakmana bile gerek yok tanıdığım en bilgili adam gamepad'ler konusunda.

Amazonda daha ucuza var bu. 2800TL fiyatı. İlandaki 1200TL farklı birşey ama anlamadım ne olduğunu.
Evet ben de anlamadım riske atmaya gerek yok, amazona baktım da 3.050 bulabildim o kadar da çıkabilir miyim bilmiyorum olmadı machenike veya 8bitdo alırım gibi.

Machenike Build kalitesi bakımından kötü review gördüm, sahibiyseniz doğru mudur veya başka eksileri var mı?

Hocam siz mouse pad önermişsiniz, yanlış baktınız galiba.

Aa kusura bakmayın hocam sersemlikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…