2.000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Bütçe
2000

shacoustasi2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 , Asus Dual RX 6650 XT , T Force 8+8 3200 Mhz DDR4 Ram , Gigabyte A520M K ,
Merhaba arkadaşlar, gamepad önerisi istiyorum. Genelde hikayeli oyun oynamam ama ara sıra oynadığımda gamepad ile oynamak istediğimden, 1500-2000 TL civarına düzgün, işimi görecek bir şey önerir misiniz? DMC 3 oynamaya çalıştım ama eski olduğundan, öyle böyle tuş şeylerini ayarladığım halde 10 saat oynadım, kontroller eziyetti. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fantech Revolver III Oyun Kolu site üzerinden farklı tarzda gamepad'lere bakabilirsin

300 aşabilirseniz bu var. Pek incelemesi yok ancak kağıt üstünde dolu duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanalın incelemeleri bence yeterli oluyor. İyi bir araştırma da eklenirse aklınızdaki bütün sorular cevaplanıyor.

Harbiden en iyisi bu.

Sanırım bunu alacağım Wraith'in sitesinde sadece kutusu açılmamış ürünler için iade var diyor Amazon'dan almayı düşünüyorum bu sebepten dolayı ve 8BitDo başka yerlere de baktığımda bayağı bir övülmüş deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…