Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi 1.5-2 bin TL bandında kablosuz mouse önerisinde bulunabilir misiniz? Elimin ölçüsü 19 cm ve tutuşum claw grip.
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi 1.5-2 bin TL bandında kablosuz mouse önerisinde bulunabilir misiniz? Elimin ölçüsü 19 cm ve tutuşum claw grip.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
A9 veya A9+ mcusundan dolayı pek mantıklı olmaz bence. A9 Ultra ise bütçeyi aşıyor.
MCU olarak Bekenden iyi olduğunu söylüyorlar. Biri araştırmasını yapmıştı.A9 veya A9+ mcusundan dolayı pek mantıklı olmaz bence. A9 Ultra ise bütçeyi aşıyor.
Hocam Darmoshark'ı falan daha önce duydum da bu mouse'u ilk defa duyuyorum iyi midir?![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
Claw grip arıyorsan al geç mükemmel.Banka/Kart: Parolapara ile harcamalarda maksimum 400 TL hediye paraya kadar %50 cashback
Hala yapmayan, görmeyen varsa Parolapara'ya kayıt oluyorsunuz (18 yaş üstü) IBAN'dan hesabınıza para atıyorsunuz, sanal kart açıyorsunuz ve 800 TL'ye kadar %50 cashback veriyor. Örneğin: 100 TL = 50 TL cashback. 400 TL = 200 TL cashback. 800 TL = 400 TL cashback. 1500 TL = 400 TL cashback. Yani...www.technopat.net
Eki Görüntüle 2488578
Hocam Darmoshark'ı falan daha önce duydum da bu fareyi ilk defa duyuyorum iyi midir?
Teşekkürler hocam cashback ile bu mouse'u almak mantıklı o zaman sağolun bilgilendirme için.İyi kendim de kullanıyorum 1 hafta oldu elime geçeli.
İnceleme: MCHOSE L7 Pro küçük bir incelemem de var okuyup biraz da olsa bilgi sahibi olabilirsin en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.