2.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Peki siz olsanız ne yapardınız mouse mi klavyeye mi ağırlık verirdiniz? Ayrıca AK820PRO alsam geriye kalan parayla hangi mouse alınabilir?(yazılımla uğraşıyorum, CS Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum)

Siz bir medimarktan Viper V2 Pro'yu deneyin olursa M800 Ultra alırsınız.
Onun yanına da Z11 veya rk61.

Siz bir medimarktan Viper V2 Pro'yu deneyin olursa M800 Ultra alırsınız.
Onun yanına da Z11 veya rk61.

Reis önerilerini için çok teşekkürler. Birkaç arkadaş aklımı çeldi biraz da istemiyordum değil yani. Şimdilik AK820 Pro alıp fiyatı G203 bandında olan bir mouse ile kullanacağım. İlerleyen zamanlarda fareyi tekrar degistirim. Yağız hocanında sizin de ellerinize emeklerinize sağlık teşekkür ederim.

G203 bandında bir şey alacaksanız SS prime öneririm. Önemli değil hocam şimdiden hayırlı olsun. (Şimdi baktım fiyatına bu mouse fiyatları ne olmuş böyle?)

G203 bandında bir şey alacaksanız SS prime öneririm. Önemli değil hocam şimdiden hayırlı olsun. (Şimdi baktım fiyatına bu mouse fiyatları ne olmuş böyle?)
Hocam bir iki yerde razer cobrayı gördüm ss prime mi yoksa cobramı

Peki siz olsanız napardınız mouse mi klavyeye mi ağırlık verirdiniz? Ayrıca ak820pro alsam geriye kalan parayla hangi mouse alınabilir ?(yazılımla uğraşıyorum, cs valo gibi fps oyunları oynuyorum)
Steelseries Prime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…