HelloKityMahmut_1 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Bütçem 1.5-2K arası 2.el almayı düşünüyorum. Sessiz çalışanın sıfırını bu fiyata bulamam diye tahmin ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Bütçem 1.5-2K arası 2.el almayı düşünüyorum. Sessiz çalışanın sıfırını bu fiyata bulamam diye tahmin ediyorum.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2024 #2 HelloKityMahmut_1 dedi: Bütçem 1.5-2K arası 2.el almayı düşünüyorum. Sessiz çalışanın sıfırını bu fiyata bulamam diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? PSU watt a göre seçilir normalde.
HelloKityMahmut_1 dedi: Bütçem 1.5-2K arası 2.el almayı düşünüyorum. Sessiz çalışanın sıfırını bu fiyata bulamam diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? PSU watt a göre seçilir normalde.
Burak8495 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 525 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650XT OC 8GB|AMD RYZEN 5500| ASROCK A520M-HVS| Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz.
Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz.
HelloKityMahmut_1 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Burak8495 dedi: Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz. Burak8495 dedi: Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Genişletmek için tıkla... dixtuel dedi: Sisteminiz nedir? PSU watt a göre seçilir normalde. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2400G. 4+4+8 = 16 GB RAM. EX-A320M-Gaming anakart. Xigmatek 650+80 Plus PSU.
Burak8495 dedi: Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz. Burak8495 dedi: Hocam sıfır isterseniz öneririm. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 2.el daha iyi bir şey isterseniz FPS Hydro serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Genişletmek için tıkla... dixtuel dedi: Sisteminiz nedir? PSU watt a göre seçilir normalde. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2400G. 4+4+8 = 16 GB RAM. EX-A320M-Gaming anakart. Xigmatek 650+80 Plus PSU.