2.000 TL'ye kasa önerisi

watnelas

Kilopat
Daha fazla  
Mümkünse 2000TL'yi geçmesin. Hava akışı iyi bir kasa arıyorum. Aklımda şu modeller var;

Mümkünse 2000TL'yi geçmesin. Hava akışı iyi bir kasa arıyorum. Aklımda şu modeller var;
Msi olan baya küçük bir kasa bilgin olsun diğerleri hakkında bir fikrim yok.

Görünüşleri çok hoşuma gitmedi benim attığım kasalardan ne farkları var hocam.

Kasa alırken görünüşe en son bakılır! İlk önce soğutması-malzeme kalitesi-fanların kalitesi-boyutu vs... Sonradan üzülmemek için bunlara bakman lazım o yüzden senin hoşuna gidecek kasayı tam bilemeyiz kendi paylaştıklarından birini al geç.

Kasa alırken görünüşe en son bakılır! İlk önce soğutması-malzeme kalitesi-fanların kalitesi-boyutu vs... Sonradan üzülmemek için bunlara bakman lazım o yüzden senin hoşuna gidecek kasayı tam bilemeyiz kendi paylaştıklarından birini al geç.

Önerdiğiniz kasaları herkes öneriyor fakat arada kaldım BitFenix Nova Mesh'e yakınım sanki hava akışı iyi birçok özelliğide var tek sorunu fanların RPM ve CFM değerleri biraz düşük bu o kadar fark yaratır mı sıcaklıkta ne kadar fark olur eğer aradaki soğutma performansında ciddi fark varsa Dark Guardian'ı tercih edeceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı