2.000 TL'ye klavye - mouse - kulaklık önerisi

Bütçe
2.000 TL
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Elime bir hata olmazsa 2K geçecek ben de bu parayı ekipman ile değerlendirmek istiyorum. Biliyorum bütçe az fakat Max çıkabileceğin tutar 2K. Bana 2K klavye, mouse, kulaklık önerir misiniz? Şu an Rampage'nin dandik bir setini kullanıyorum.

Klavyeyi şu şekilde alın fare için normal şekilde alın yoksa iptal oluyor satıcı Trendyol olduğu için. Elde para varsa klavye için acele edin derim sonradan gelen parayı beklemeyin bence.

Satıcıyı takip edin ayrıca kupon veriyor. 380 liraya falan getirebilirsiniz bu şekilde.

Fare için 500 TL.

800-900 liraya klavye ve fareyi kapattık kalanla da kulaklık alınır. Kulaklık için öneri vermeyeceğim bir süredir takip etmiyordum kulaklıkların fiyatları ne alemde bakmam gerek.

Trendyol için Nays kullanın paranızın bir miktarını geri ödeme veriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bütçede hangi hocamın önerdiği parçalar daha mantılı.

Arkadaşlar bu bütçede hangi hocamın önerdiği parçalar daha mantılı.
İndirimden dolayı diğer arkadaşın önerisi daha mantıklı. Kulaklık olarak da bu attığımı veya HS50 Pro tercih edebilirsiniz.

İndirimden dolayı diğer arkadaşın önerisi daha mantıklı. Kulaklık olarak da bu attığımı veya HS50 Pro tercih edebilirsiniz.

Hocam hesap ettiğime göre indirimsiz toplam 2.150 veya 2.200 ediyor 150-200TL için değmez o zaman para elime ulaşıdığında şu şekilde alsam olur mu?

Klavye (öbürü de güzel fakat RGB yok)

Maouse.

Kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…