2.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000

Emoskit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5600, RX6500XT, 16 gb ram
Blue switch olmayan 2000 TL'yi geçmeyecek tam boy Türkçe bir klavye arıyorum. Kendim baktığımda Pusat K3 Pro'yu beğendim sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Bu bütçede Türkçe klavye bulamazsın. Türkçe keycaps alıp takabilirsin.
Tkl ye insek boyut olarak bulunur mu? olmazsa kaycaps de önerebilir misiniz. royal kludgeye bakıcam.

Tam boy arıyorum demişsin gördüm fakat 2000 bandına kullandığım bir klavyeyi tavsiye etmek isterim %68 olarak geçiyor gerekli olan çoğu tuşa sahip eğer kod için kullanmayacaksan MAD68 HE modelini öneririm Wraith üzerinden aldığında en son 2000 bandındaydı sanırım

Güzel gözüküyor ama oyunlarda tuş atadığım için gerekli oluyor klavyenin tamamı. Sağolun yinede.

TKL'ye insek boyut olarak bulunur mu? Olmazsa kaycaps de önerebilir misiniz? Royal Kludge'ye bakacağım.

İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak bunu al. Total 600 lira indirim ile 1700 civarına düşüyor.

Kalan parayla ise Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı bunu alabilirsin.

Kampanyalar ile hem klavye hem de keycaps size 2500 liraya denk gelir.

Eğer bu kadar uğraşmak istemiyorum dersen bunu alıp geçebilirsin.

Ancak G75 Pro çok daha iyidir bu üründen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…