N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #1 Merhaba, 1500-2000 TL civarında bir klavye arıyorum. Yüksek ranklarda FPS oyunları oynuyorum. Genelde manyetik gibi bir şey çıkmış, onu da anlatırsanız sevinirim. Klavyeyi küçük ve sessiz istiyorum, % olayını bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025
Merhaba, 1500-2000 TL civarında bir klavye arıyorum. Yüksek ranklarda FPS oyunları oynuyorum. Genelde manyetik gibi bir şey çıkmış, onu da anlatırsanız sevinirim. Klavyeyi küçük ve sessiz istiyorum, % olayını bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.657 Makaleler 1 Çözümler 103 Yer İstanbul 21 Ağustos 2025 #2 MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #3 MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr al geç
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr al geç
N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #4 Arkadaşlar bide yazmayı unutmusum kablosuz olursa çok iyi olur
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.657 Makaleler 1 Çözümler 103 Yer İstanbul 21 Ağustos 2025 #5 Nhympexx2475 dedi: Arkadaşlar bide yazmayı unutmusum kablosuz olursa çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Manyetik bir klavye istiyorsan, kablosuzu boş ver. Bunu öneririm: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Nhympexx2475 dedi: Arkadaşlar bide yazmayı unutmusum kablosuz olursa çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Manyetik bir klavye istiyorsan, kablosuzu boş ver. Bunu öneririm: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #6 Nhympexx2475 dedi: Arkadaşlar bide yazmayı unutmusum kablosuz olursa çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Benim dediğim kablosuz al geç.
Nhympexx2475 dedi: Arkadaşlar bide yazmayı unutmusum kablosuz olursa çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Benim dediğim kablosuz al geç.
N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #7 Omer7hd dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Al geç. Genişletmek için tıkla... Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu roxy1881 dedi: Manyetik bir klavye istiyorsan, kablosuzu boş ver. Bunu öneririm: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Nhympexx2475 dedi: Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Genişletmek için tıkla... sesi nasıldır bide Son düzenleme: 21 Ağustos 2025
Omer7hd dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Al geç. Genişletmek için tıkla... Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu roxy1881 dedi: Manyetik bir klavye istiyorsan, kablosuzu boş ver. Bunu öneririm: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Nhympexx2475 dedi: Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Genişletmek için tıkla... sesi nasıldır bide
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #8 Nhympexx2475 dedi: Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. Manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Sesi nasıldır bir de. Genişletmek için tıkla... Manyetik klavyenin işi FPS oyunlarında fark yaratiyor sadece. Hard FPS oynamıyorsanız boş iş. MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek bence.
Nhympexx2475 dedi: Hocam sessiz demiştim ama mekanik diyor buna. Manyetiğin qmacı ne kanka acıklar mısın knu. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar bu klavye aklıma sindi eksileri artıları nelerdir? Sağlam inceleme atabilir misiniz rica etsem. İyi midir bu klavye. Sesi nasıldır bir de. Genişletmek için tıkla... Manyetik klavyenin işi FPS oyunlarında fark yaratiyor sadece. Hard FPS oynamıyorsanız boş iş. MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek bence.
N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #9 Whit3lce dedi: Manyetik klavyenin işi FPS oyunlarında fark yaratiyor sadece. Hard FPS oynamıyorsanız boş iş. MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek bence. Genişletmek için tıkla... anladım hocam arkadaşın attığı ile ne farkı var bide bu switchler ne fark ediyor baktımda g75prodq bir sürü farkılı switch gösteriyor
Whit3lce dedi: Manyetik klavyenin işi FPS oyunlarında fark yaratiyor sadece. Hard FPS oynamıyorsanız boş iş. MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek bence. Genişletmek için tıkla... anladım hocam arkadaşın attığı ile ne farkı var bide bu switchler ne fark ediyor baktımda g75prodq bir sürü farkılı switch gösteriyor
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #10 Nhympexx2475 dedi: Anladım hocam arkadaşın attığı ile ne farkı var bir de bu switchler ne fark ediyor baktımda G75prodq bir sürü farkılı switch gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ses farkları yaratıyor, biraz araştırırsanız hangisi sesli hangisi sessiz bulabilirsiniz.
Nhympexx2475 dedi: Anladım hocam arkadaşın attığı ile ne farkı var bir de bu switchler ne fark ediyor baktımda G75prodq bir sürü farkılı switch gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ses farkları yaratıyor, biraz araştırırsanız hangisi sesli hangisi sessiz bulabilirsiniz.