- Makaleler
- 1
2000 TL bütçe ile M.2 SSD önerisi yapabilir misiniz?
Şundan daha ucuzu ve daha kalitelisi var mı?
DRAM yok bu modelde. İşletim sistemi kuracaksanız önermem. Arkadaşın attığı G2'ye bakın.2000 TL bütçe ile M.2 SSD önerisi yapabilir misiniz?
Teşekkürler bu gayet iyi duruyor.Bu modelde DRAM yoktu diye biliyorum, Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu düşünülebilir.
Teşekkürler.DRAM yok bu modelde. İşletim sistemi kuracaksanız önermem. Arkadaşın attığı G2'ye bakın.
Peki bunun yerine G3 alınsa nasıl olur?Bu modelde DRAM yoktu diye biliyorum, Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu düşünülebilir.
İyi olmaz. DRAM yok bu modelde de.Teşekkürler bu gayet iyi duruyor.
Teşekkürler.
Peki bunun yerine G3 alınsa nasıl olur?
İşletim sistemi kurmayacağım, DRAM olacak diye bu kadar hızdan vaz geçmek iyi bir seçenek mi? Depolama amacıyla kullanacağım.İyi olmaz. DRAM yok bu modelde de.
Anakartınız nedir? @Caner Uncuİşletim sistemi kurmayacağım, DRAM olacak diye bu kadar hızdan vaz geçmek iyi bir seçenek mi? Depolama amacıyla kullanacağım.
İşletim sistemi kurmayacağım, DRAM olacak diye bu kadar hızdan vaz geçmek iyi bir seçenek mi? Depolama amacıyla kullanacağım.
G2 de farklı değil. 1 TB için 19 GB SLC Cache'i var. Dolduktan sonra da aşağı yukarı SATA hızlarına düşüyor.G3 modelinin SLC Cache'i dolduğunda hızı oldukça fazla düşüyor hız için alınacaksa mantıksız olur G2 modeli alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.