2.000 TL'ye M.2 SSD önerisi

Bütçe
0-2000₺

h3xit

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart + Ryzen 5 5600G işlemci, RTX 4060 ekran kartı ve 16 GB 3200Hz RAM.
Geçtiğimiz günlerde Kioxia Exceria G2 500GB M.2 NVMe SSD aldım ama ne yaptıysam bir türlü boot ettiremedim. BIOS ayarlarını (UEFI mod, CSM kapalı, GPT format, Secure Boot off vs.) Tam olarak yaptım, yine de olmadı. İade ettim.

Şimdi hem uyumlu hem de fiyat/performans açısından en mantıklı 500GB M.2 NVMe SSD arıyorum. Sistemle %100 uyumlu, sorunsuz çalışacak ve ileride "niye bunu almışım" demeyeceğim bir SSD arıyorum. Amacım Windows'u SSD'den çalıştırıp uygulamaları HDD üzerinden kullanmak.

Önerilerinizi, deneyimlerinizi ve varsa “bizzat bu anakartla kullanıyorum” dediğiniz modelleri yazarsanız çok sevinirim. Bütçe maksimum 2K.

Şimdiden teşekkürler herkese!

Boot sıralamasında en üste aldıysan boot etmesi gerekir.

Boot menüsünde gözükmüyordu, neredeyse tüm yolları denedim olmadı ondan dolayı Kioxia biraz beni tedirgin ediyor.
Ürün bozuk olabilir. Her ürün bozuk olabilir. Sahte olabilir. Bolca sahte ürün var. Genellikle ssd uyumluluk konusunda sorun çıkartmaz. Sana denk gelmiş olabilir. Şansını dene, olmadı tekrar iade edersin

Bu SSD'yi aldım ileri vadede sorun yaşarsam veya önemli bir durum olursa burada sizlere deneyim olarak aktaracağım. Tavsiyeler için teşekkürler.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…