A Alpaslan77 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum.
ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Kasım 2023 #2 Alpaslan77 dedi: ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen ile açıkçası daha iyi bir ürün alabileceğini sanmam.
Alpaslan77 dedi: ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen ile açıkçası daha iyi bir ürün alabileceğini sanmam.
Shoto Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 337 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Alpaslan77 dedi: ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 2000 TL'ye ZyXEL'in bir modemi var onu alabilirsiniz ama o da sizin modemle aynı performansı veriyor zaten.
Alpaslan77 dedi: ADSL/VDSL altyapı var. Arayüzü ve çekim gücü iyi olan modem arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 2.000₺'ye kadar modem önerir misiniz? Not: Şu an ASUS DSL AC750 modemi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 2000 TL'ye ZyXEL'in bir modemi var onu alabilirsiniz ama o da sizin modemle aynı performansı veriyor zaten.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 18 Kasım 2023 #4 Keenetic Extra DSL Modem Keenetic Extra DSL Modem KN-2112 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Keenetic Extra DSL Modem Keenetic Extra DSL Modem KN-2112 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com