ss.connor Femtopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Hocam 2K civarında numpadli red switch mekanik klavye arıyorum. Şu anda Pusat K3 Pro almayı düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz başka klavye?
Hocam 2K civarında numpadli red switch mekanik klavye arıyorum. Şu anda Pusat K3 Pro almayı düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz başka klavye?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #2 ss.connor dedi: Hocam 2K civarında numpadli red switch mekanik klavye arıyorum. Şu anda Pusat K3 Pro almayı düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz başka klavye? Genişletmek için tıkla... Ak992.
ss.connor dedi: Hocam 2K civarında numpadli red switch mekanik klavye arıyorum. Şu anda Pusat K3 Pro almayı düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz başka klavye? Genişletmek için tıkla... Ak992.
ss.connor Femtopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 belirsizz dedi: Ak992. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam klavye yurtdışından geliyormuş. Tahmini kaç günde elime ulaşır?
belirsizz dedi: Ak992. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam klavye yurtdışından geliyormuş. Tahmini kaç günde elime ulaşır?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #4 ss.connor dedi: Hocam sanırsam klavye yurt dışından geliyormuş. Tahmini kaç günde elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... İstanbul'daysan 8-15 gün diye tahmin ediyorum.
ss.connor dedi: Hocam sanırsam klavye yurt dışından geliyormuş. Tahmini kaç günde elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... İstanbul'daysan 8-15 gün diye tahmin ediyorum.