Başlıkta yazdığı gibi bir klavye arıyorum. Eğer değecekse 2.000 TL'nin biraz üstüne çıkabilirim. Şu anki klavyem Gamepower Warlock Compact Blue Switch. Klavyeden memnundum fakat nedense artık tuşların yarısı basmıyor. Switch olarak Blue dışında hepsi olur. RGB vs. fark etmez. Kablosuz olursa daha iyi olur fakat kablolu da alabilirim.
Başlıkta yazdığı gibi bir klavye arıyorum. Eğer değecekse 2.000 TL'nin biraz üstüne çıkabilirim. Şu anki klavyem Gamepower Warlock Compact Blue Switch. Klavyeden memnundum fakat nedense artık tuşların yarısı basmıyor. Switch olarak Blue dışında hepsi olur.
Başlıkta yazdığı gibi bir klavye arıyorum. Eğer değecekse 2.000 TL'nin biraz üstüne çıkabilirim. Şu anki klavyem Gamepower Warlock Compact Blue Switch. Klavyeden memnundum fakat nedense artık tuşların yarısı basmıyor. Switch olarak Blue dışında hepsi olur. RGB vs. fark etmez. Kablosuz olursa daha iyi olur fakat kablosuz da alabilirim.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.