hellMorty Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz?
QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 bin tl ye monitör klavye fare bile toparlayamayabilirsin. Üzgünüm fakat belirttiğin fiyat bandında bir sistem mümkün değil varsa da almanı tavsiye etmem elinde kalır.
hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 bin tl ye monitör klavye fare bile toparlayamayabilirsin. Üzgünüm fakat belirttiğin fiyat bandında bir sistem mümkün değil varsa da almanı tavsiye etmem elinde kalır.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 18 7 Ocak 2024 #3 hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 bin TL sistem için çok az değil mi?
hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 bin TL sistem için çok az değil mi?
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2024 #4 hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2K mı? O bütçeye ikinci el bile bulamazsınız maalesef.
hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2K mı? O bütçeye ikinci el bile bulamazsınız maalesef.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 7 Ocak 2024 #5 hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye anakart yok
hellMorty dedi: Arkadaşlar, varsa AMD işlemci ve ekran kartı daha iyi olur. 2K ve aşağısı sistem arıyorum toplama. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye anakart yok
hellMorty Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #6 Yanlış yazmışım 2K veren monitör olacaktı.