2.000 TL'ye Türkçe mekanik klavye önerisi

valenn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bütçe 2000TL mekanik klavye arıyorum. Red switch olursa daha iyi olur fakat daha kaliteli blue varsa ikna olabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Razer ortana V3 X hem yetkili servisi üzmüyor hem de bilek dayama kısmı çıkıyor tek sıkıntısı düşük profilli olması yani elinizi klavye üzerinde dinlendiremiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
K617 Fizz modelini bende kullanıyorum bu arada bir sorun yasamadim, fiyatini hak ediyor. Türkçe oldugu icin secenekler az zaten bu butcede.
hocam türkçe derken arkadaş Q klavyeden bahsetmiyormu piyasadaki klavyelerin neredeyse hepsi türkçe F klavye arıyorsa oyuncu tipi bulamaz zaten

Hocam eskiden mekanik hisli klavye diye geçerdi artık adını membran yapmışlar mekanik ile tek farkı bu ve klavyenin tepki süreside gayet iyi.

Eskiden mekanik hisli diye geciyordu ama artik membran degil zaten membran diye cikti bu klavyeler sonradan mekanik hisli olarak Türkçeye cevrildi.

O zaman seçenekler nasıl az oluyor? Dedikleriniz birbiri ile çelişiyor.

2 bin TL bandinda Türkçe Q red switch kriterlerinde klavyeler fazla yok. Attiginiz klavye de mekanik degil, membran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı