2.000 TL'ye UPS önerisi

Bütçe
2000

ahmtatlgn20

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Mahallede son zamanlarda elektrik kesintileri başladı ve sisteme zarar vermesinden korkuyorum bunun için UPS almaya karar verdim. Fakat UPS konusunda bilgisizim karşıma iki tip çıkıyor bunlar line-interactive ile Online. Bunlardan hangisini tercih etmem gerekiyor ve VA değeri olarak kaç değerinde almam gerekiyor?

Sistemim i3 10100F ve GTX 1060 temelli. Çok oyun oynamıyorum, oyunda ise GPU 120 işlemci ise 60 watt civarı çekiyor. Güç kaynağım 500W. Monitör ise 19 inç floresan aydınlatmalı Lenovo L197W model. Sistem çoklu prize bağlı ve prizde 5'li Ethernet Switch Creative ses sistemi ve 5 adet 5V 2a cep telefonu şarj cihazı bağlı. Ek olarak ikinci bir sistem daha var nadiren onu da kullanıyorum iki sistem birden açık oluyor. Onun özellikleri ise i5-2500 ile GT730 300W PSU'ya sahip. İyice detay geriyorum ki en doğru tavsiyeyi alayım. Bu sistemle beni en azından 1-2 dakika götürecek bir UPS arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…