2.000TL anakart ve işlemci tavsiyesi

AkenoSenseii

Centipat
Daha fazla  
Şu anda Q6600 işlemci ve 750 Ti ekran kartı kullanıyorum, birkaç gün içinde arkadaşımdan 1050 Ti alacağım ama işlemci yetersiz gibi geliyor. Bu yüzden yeni anakart ve işlemci alacağım. DDR3 RAM var zaten o yüzden DDR3 kalacağım. İşlemci sizce AMD mi daha iyi olur Intel mi daha iyi olur? Bence AMD ama Intel tavsiyeleriniz olursa yine duymak isterim. Üstüne biraz daha para koy şunu al muhabbetlerine girmeyin, koyamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalan paraya DDR4 bir RAM alabilirsiniz.

Anakarti test edip kargo ile satabileceğini söylüyor satıcı DDR3 almaktansa size attığım gibi bir set yapmanızı öneririm.

Maraşta uygun bir ilan bulabileceğinizi sanmıyorum.

Bir de forumun 2.el sayfasını kontrol etmenizi öneririm güvenilir satıcılar oluyor genelde.

Hocam alamam ki bunları Param Güvende de yok.

Kalan paraya DDR4 bir RAM alabilirsiniz.

Anakarti test edip kargo ile satabileceğini söylüyor satıcı DDR3 almaktansa size attığım gibi bir set yapmanızı öneririm.

Maraşta uygun bir ilan bulabileceğinizi sanmıyorum.

Bir de forumun 2.el sayfasını kontrol etmenizi öneririm güvenilir satıcılar oluyor genelde.
Bakayım hocam.

İşlemciyi örnek olsun diye attım ama 2.el sitesini öneririm size set olarak satabilecek hocalarımda vardır forumda @DarKSaGaa hocamın eline arada geliyor anakartlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı