YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
1.5 ay önce aldıgım shooter 3 kolda sorun yaşadığım için iade ettim ve şu an başka kol bakıyorum. ATK Battle Axe Pro düşünüyorum. Oradan yukarıda çıkamam, çıkmam.
1.5 ay önce aldıgım Shooter 3 kolda sorun yaşadığım için iade ettim ve şu an başka kol bakıyorum. ATK Battle Axe Pro düşünüyorum. Oradan yukarıda çıkamam, çıkmam.
Shooter 3 denemişsin fakat revolver 3 hakkında bir şey yazmamışsın hocam.
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
X05 yerine kendi sitelerinden x05 pro alınabilir. Nasıl alınacağını youtubeda yazmıştımBulunabilirse EasySMX X05'te alinabilir.
PS düzeni sevmiyorum ayrıca fantech markasına pek sıcak bakmıyorum.Shooter 3 denemişsin fakat revolver 3 hakkında bir şey yazmamışsın hocam.
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ATK kolu alıyorum hocam. Zaten alacaktım zamanında fakat stok bitmişti.X05 yerine kendi sitelerinden x05 pro alınabilir. Nasıl alınacağını youtubeda yazmıştım
Beyaz kol istemiyorum. Siyah olmalı.
PS düzeni sevmiyorum ayrıca fantech markasına pek sıcak bakmıyorum.
ATK kolu alıyorum hocam. Zaten alacaktım zamanında fakat stok bitmişti.
Rengi koyu gri GameSir'in.
Sahsen GameSir varken almam, stick kalitesi olarak TMR ile yarisiyor Hall effect olmasina ragmen. Pişman edecegini sanmam yine tabii.