2.000TL klavye önerisi

L3wis

Centipat
Daha fazla  
2kya kadar %75 veya %60 klavye önerir misiniz? Genellikle FPS oyunları oynuyorum Valorant, CS snap tap Rapid trigger falan olan modeller varsa bu fiyatlara önerirseniz mutlu olurum.

2kya kadar %75 veya %60 klavye önerir misiniz? Genellikle FPS oyunları oynuyorum Valorant, CS snap tap Rapid trigger falan olan modeller varsa bu fiyatlara önerirseniz mutlu olurum.

Bu fiyatlarda alacağın Rapid trigger klavye Akko FUN60 var oda bütçenin üstü 2.500 TL.

Bütçeniz Max ne kadar çıkar? Eğer hem beklerseniz Gaming gen ile İyzico aracılığıyla 2200 TL'ye fun60Pro var ama stok beklemeniz lazım.

Bütçeniz Max ne kadar çıkar? Eğer hem beklerseniz Gaming gen ile İyzico aracılığıyla 2200 TL'ye fun60Pro var ama stok beklemeniz lazım.

Maksimum 2500e kadar cıkabilirim tahmini ne kadar sürede stoklara girer bilginiz var mı?

Maksimum 2500e kadar cıkabilirim tahmini ne kadar sürede stoklara girer bilginiz var mı?

1-3 hafta içinde girer tahminimce, siteyle konuşmak daha mantıklı olur, ama FUN60 Pro'yu kaçırmayın. Bugüne kadar Trendyol'da stoğu vardı şansınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…