Başlıkta da belirttiğim gibi, 2000₺ bütçem var ve iki ürün arasında kaldım:
Orta seviye bişey arıyorum profesyonel değilim.
Supplementler ürününün 30 servisliğini kullandım. Aroma ve diğer özellikleri iyiydi, ancak içeriğinin doğru olup olmadığını merak ediyorum. Yani, 23 gram protein demelerine rağmen nişasta ekleyip eklemediklerini nasıl anlayabilirim?
Hardline ürününü hiç kullanmadım. Şekerli olduğunu ve pek iyi olmadığını söyleyenler var. İçinde kreatin de var ve bende kreatin kingsize mevcut.
Optimum'u almayı düşünüyorum, ancak 30 servisli geliyor. Amacım bu fiyata +50-60 servis almak (günde 1 ölçek nadiren 2 kullanıyorum).
Bütçemi çok az aşarak scitec alabilirim ancak nasıl marka bilmiyorum.
HIQ önermeyin elden alacağım kargo vs ile uğraşmak istemiyorum.
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Scitec dünyaca bilinen kendini kanıtlamış bir marka. Supplementler hammaddeyi arla firmasından alıyor gayet güvenilir ve kaliteli. Hardline da agropur firmasından alıyor o da güvenilir ve kaliteli. Seçim sana kalmış aroma olarak bence en iyisi supplementler, mocha aromalısını alabilirsin.
Scitec dünyaca bilinen kendini kanıtlamış bir marka. Supplementler hammaddeyi arla firmasından alıyor gayet güvenilir ve kaliteli. Hardline da agropur firmasından alıyor o da güvenilir ve kaliteli. Seçim sana kalmış aroma olarak bence en iyisi supplementler, mocha aromalısını alabilirsin.
Hocam hepsi iyi markalar sadece supplementlerdr bi şüphe oldum onun dışında aşırı kararsız kaldım scitec için 500₺ fazla vermeye değermi bilemedim +10 servis daha fazla.
Bigjoy zamanında kreatinini almıştım baya topaklanmıştı proteinini hiç denemedim sanırım hepsi güvenilir gerçek whey protein bi çakallık olduğunu sanmıyorum.
Hocam hepsi iyi markalar sadece supplementlerdr bir şüphe oldum onun dışında aşırı kararsız kaldım Scitec için 500₺ fazla vermeye değer mi bilemedim +10 servis daha fazla.
Hocam hepsi iyi markalar sadece supplementlerdr bir şüphe oldum onun dışında aşırı kararsız kaldım Scitec için 500₺ fazla vermeye değer mi bilemedim +10 servis daha fazla.
Bigjoy zamanında kreatinini almıştım bayağı topaklanmıştı proteinini hiç denemedim sanırım hepsi güvenilir gerçek whey protein bir çakallık olduğunu sanmıyorum.
Tozu aldım hocam ancak gırtlağa kadar dolu değil normal sanırım pre workout deneme amaçlı paket aldım 3 tanesi hediye + çinko aldım ne kadar gerekli bilmiyorum kreatinim zaten vardı son durum bu;
Ek olarak önceki kutuda 4-5 ölçek kaldı içine döksem sorun olur mu yer kaplıyorda aynı aroma, marka?
Tozu aldım hocam ancak gırtlağa kadar dolu değil normal sanırım pre workout deneme amaçlı paket aldım 3 tanesi hediye + çinko aldım ne kadar gerekli bilmiyorum kreatinim zaten vardı son durum bu;
Ek olarak önceki kutuda 4-5 ölçek kaldı içine döksem sorun olur mu yer kaplıyorda aynı aroma, marka?