2.1 HDMI destekli laptopta 165 Hz alınabilir mi?

793536

Femtopat
Monitör
samsung odyssey g3 27 165hz
Merhaba. Dünden beri araştırıyorum kullanmış olduğum laptopun modeli Acer Nitro 5 AN515-57-556s
Laptopun HDMI versiyonu Max 2.1 olarak görünüyor Acer forumlarında. Almak istedigim monitör Samsung Odyssey G3 165Hz veya Lenovo G27-30 165Hz, bu 2 monitörden birini alacağım. Sormak istediğim şu 165Hz görüntü alabilir miyim? Forumlarda laptop 2.0 ise alamazsın yazmışlar kafam karıştı. Alabilecegim kablo da önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Ek bilgi: Acer'in forumunda Max 144 Hz alabilirsiniz.
3. görselde "hayır desteklenen Max 144 Hz'dir" açıklaması kafamı karıştırdı. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p de 240 Hz alırsın. Lakin samsjng G3 sakın alma görüntü çamır gibi.

1080p de 240 Hz alırsın. Lakin samsjng G3 sakın alma görüntü çamır gibi.
Anladım hocam yani kullanmış oldugum laptop ile bu monitör uyumlu 165 hz alabilirim değil mi. Samsung g3 kötü demişşiniz önereceğiniz monitör var mı peki

Anladım hocam yani kullanmış oldugum laptop ile bu monitör uyumlu 165 Hz alabilirim değil mi? Samsung G3 kötü demişiniz önereceğiniz monitör var mı peki

240 bile alırsın. O atılan siyah tablo laptopunun kaç Hz verdiğini gösteren tablo değil. Desteklediği monitörlerin ve onların kaç Hz olduğunun tablosu. Senin PC 4K 144Hz bile görüntü verebiliyor. DisplayPort çıkışın da var bence DP kablosuyla kullan HDMI ile uğraşma zaten. G3'te acayip ghosting var ama acayip. Tek güzel yanı standı süper dikey olarak kullanabiliyorsun. Bende 2. monitör olarak o bütçede Gamepower bull T10 var 2 hafta önce 3000'e aldım bayağı güzel monitör ama zamlandı. Monitör önerileri arat forumda son 10 günde bayağı konu açıldı millet AOC-Lenovo güzel markalardan 3000-4000 arası bayağı öneride bulundu şimdi ben kullanmadığım ürünü önermeyim sana.

Hocam çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aydınlattınız ama bir sorum daha olacak ben 2.1 kablo alacam ve hani baktıklarımda 165 hz alıp almama ilgili tam cevap bulamıyorum leptobumda DP yok hdmi ile bağlamak zorundayım monitör 2.0 kablo ise 2.1 ile bağlasam 165 hz alabilirmiyim veya sizin önereceğiniz bir kablo varmı alcam ama şimdi verirmi 2.0 kablo veya 2.1 kablo ile monitör 2.0 çıkışlı hocam yazarsanız teşekkürler çünki 1 haftadır kafam çok karışık param boşa gitti gibi hissediyorum

İlk resimde DP var yazıyor gibi ondan dedim. Eğer laptopundaki HDMI çıkışı 2.0 veya 2.1 ise sen 1920x1080 monitörde 240Hz'e kadar alabilirsin. Alman gereken kablo ise HDMI 2.0 veya HDMI 2.1 ikisini de alabilirsin ama 2.1 kablo almanı öneririm kesinlikle ve kaliteli bir marka al. BU kablo ömürlüktür ben de kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmaz. Monitöre gelirsek, anladığım kadarıyla 165 Hz 1920x1080 çözünürlükte bir monitör alacaksın ve HDMI 2.0 girişi var. HDMI 2.0 zaten 1920x1080 çözünürlükte 240 Hz'e kadar desteklediği için adamlar HDMI 2.0 koymuşlar HDMI 2.1 koymalarına gerek yok çünkü.

Sen dediğim kabloyu al monitöre bağla keyfine bak ama G3 dediğim gibi sorunlu aldıysan bile iade et derim.

HOcam çok teşekkür ederim yani bu saatte allah razı olsun 1 haftadır arıyorum aydınlattınız yani çok teşşekkür ederim

HOcam çok teşekkür ederim yani bu saatte allah razı olsun 1 haftadır arıyorum aydınlattınız yani çok teşşekkür ederim
Birşey daha alacağım monitör Lenovo G27-30 165Hz, bu monitöre satıcısına yazdım trendyolda adam 165 hz alamazsınız yazdı ben 2.1 hdmi kablo alcam monitörün hdmi çıkışıda 2.0 alamazmıyım diyo sordum alamazsınız max 144 yazdı cevap yazabilirmisiniz acab yine kafam karıştı

Son düzenleme:
Alırsın. Alamıyorsan laptopun hdmı 2.0'ın altında demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…