2.1 ses sistemi önerisi

Snowm

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Piyasayı biraz araştırdım ama şimdi böyle şeyler sesini duymayınca güvenilmiyor, zor alınıyor fakat ben sizin ve technopat ailesinin yorumlarına güvendiğim için buraya danışıyorum. Benim isteğim şu yönde:
1- Bir kere sesi net ve berrak olucak. İnce detayları duyurabilecek.
2- Uyduların üzerinde twitter olursa çok büyük artı olur benim için aksi takdirde çoğunun midleri boğuk çıkıyor.
3- Bass çok aşırı değil tatlı ve tok olucak. Evi zangır zangır titretmesine lüzum yok yani ben o tatlı vuruşu masamda hissedeyim yeter
4 - Ayrıca eski model analog girişli de istemiyorum günümüze en yakın, güncel, optik ya da dijital çıkış desteği sunan yenilikçi bir sistem.
5- Dolby Atmos satın aldım yakın zamanda bundan dolayı Dolby Atmos desteği sunabilen, uyumlu çalışan bişey istiyorum.
Baya fazla kategori sundum farkındayım fakat aldım mı tam alayım diyorum tekrar başım ağrımasın. Oyun, film, müzik her şekilde kullanıcam. Fiyata gelirsek 1000 lira kurdum kafamda fakat 1500 liraya kadar ayırabilirim. Hayırlısıyla önerileri bekliyorum..
Not: Bu arada yazılarımın altında sürekli şapkalı bir adam beliriyor bunu nasıl kaldırıcaz nerden geldi bu arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…