2 + 1 Ses Sistemi Tavsiyesi !

SMOKEALOT

Hectopat
Takriben 100 m2'lik bir alanda konferans verilecek. Sesin net anlaşılabilmesi için ses sistemine ihtiyaç duyuldu. Aradığım özellikler; boştayken cızırtı yapmaması ve yüksek volume'deyken sesin patlama yapmamasıdır. Bütçe en fazla 150 liradır. Ancak 10 lira 20 lira ile arada uçurum fark olacaksa biraz aşılabilir. 2 + 1 ses sistemi tavsiyeleride olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Creativede cızırtı sorunu yok.
2+1=VATAN COMPUTER - CREATIVE - SBS A320 2+1 SPEAKER - Hoparl
Tavsiyem verdiğiniz bütçeyede uyduğundan ;VATAN COMPUTER - CREATIVE - SBS A520 5+1 SPEAKER - Hoparl
2 sistemide kullandım hiçbir cızırtı sorunu olmadı yüksek seslerde boğuk veya patlak ses vermedi gayet sağlam ürünler.

5+1 tavsiyesi güzel. Ancak bağlantıda aparat sıkıntısı yaşanıyormuş. Biz ne televizyona ne bilgisayara bağlayacağız. Kurulumda bi problem oluşur mu. Bir de salonun farklı yerlerine yerleştirilmesi gerekiyor. Kabloyu uzatmada sorun oluşur mu ?

5+1 tavsiyesi güzel. Ancak bağlantıda aparat sıkıntısı yaşanıyormuş. Biz ne televizyona ne bilgisayara bağlayacağız. Kurulumda bi problem oluşur mu. Bir de salonun farklı yerlerine yerleştirilmesi gerekiyor. Kabloyu uzatmada sorun oluşur mu ?
Aparat satılıyor 5 tl ye aldım ben. Kablolar yeterli olur diye düşünüyorum.
Alacağın aparat 3 numaradakidir. Sistemden 3 kablo çıkıyor ve teke dönüştürülüp aktarılıyor.

Şimdi konferans diyorsan bir ampilikatöre ihtiyaçın ve en az 13cm haporlöre 1 set 2 adet ihtiyaçın olacak. O da tavdan tabana balıcak. İdeali 16 cm.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı