Peki 2 tane alirsam durum degisir mi?Bazı oyunlarda takılma yaşıyorsan takılma birazcık daha azalır onun dışında pek bir şey değişmez diye düşünüyorum.
Anakart: Gigabyte GA-MA770-UD32 Tane alırsan 4 GB RAM olur yani çok rahat oynarsın ayrıca sistemini yazar mısın ?
Bu sistemi yükseltmek sizce mantıklı mı?DDR2 4GB tek parça ram bulmak zor.
Oynadığın oyunlarda veya kullandığınız programlarda RAM yetmiyor ise eklemeniz fayda sağlar.
DDR2 2gb ramler 2.el 30tl ye bulunabiliyor.
Eğer durumun elveriyorsa yeni sisteme geçmek daha mantıklı ama yapacak bir şey yoksa mecbur elindekine biraz yatırım yapabilirsin. Anakartını, kendi sitesinden biraz inceledim ve 16 GB'a kadar RAM destekliyormuş. Bulabilirsen 4+4 8 GB RAM kullanmak en iyisi, bulamazsan da 2+2'den 4 GB RAM de fena değil. Rahat kullanırsın diye düşünüyorum. Ayrıca (yanlışım varsa düzeltin) tek slot RAM yerine iki ve üstü slot RAM kullanmak daha bi performanslı olur.Bu sistemi yükseltmek sizce mantıklı mı?
Sizce ekran kartında bir değişikliğe gitmeli miyim? Öneriniz var mı?Eğer durumun elveriyorsa yeni sisteme geçmek daha mantıklı ama yapacak bir şey yoksa mecbur elindekine biraz yatırım yapabilirsin. Anakartını, kendi sitesinden biraz inceledim ve 16 GB'a kadar RAM destekliyormuş. Bulabilirsen 4+4 8 GB RAM kullanmak en iyisi, bulamazsan da 2+2'den 4 GB RAM de fena değil. Rahat kullanırsın diye düşünüyorum. Ayrıca (yanlışım varsa düzeltin) tek slot RAM yerine iki ve üstü slot RAM kullanmak daha bi performanslı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.