2+2+2 RAM kullanılır mı?

micady

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda 2+2 RAM kullanıyorum. Bir tane 2 GB'lık RAM almam performansı yükseltir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 4GB tek parça ram bulmak zor.
Oynadığın oyunlarda veya kullandığınız programlarda RAM yetmiyor ise eklemeniz fayda sağlar.
DDR2 2gb ramler 2.el 30tl ye bulunabiliyor.

Bu sistemi yükseltmek sizce mantıklı mı?
Eğer durumun elveriyorsa yeni sisteme geçmek daha mantıklı ama yapacak bir şey yoksa mecbur elindekine biraz yatırım yapabilirsin. Anakartını, kendi sitesinden biraz inceledim ve 16 GB'a kadar RAM destekliyormuş. Bulabilirsen 4+4 8 GB RAM kullanmak en iyisi, bulamazsan da 2+2'den 4 GB RAM de fena değil. Rahat kullanırsın diye düşünüyorum. Ayrıca (yanlışım varsa düzeltin) tek slot RAM yerine iki ve üstü slot RAM kullanmak daha bi performanslı olur.

Eğer durumun elveriyorsa yeni sisteme geçmek daha mantıklı ama yapacak bir şey yoksa mecbur elindekine biraz yatırım yapabilirsin. Anakartını, kendi sitesinden biraz inceledim ve 16 GB'a kadar RAM destekliyormuş. Bulabilirsen 4+4 8 GB RAM kullanmak en iyisi, bulamazsan da 2+2'den 4 GB RAM de fena değil. Rahat kullanırsın diye düşünüyorum. Ayrıca (yanlışım varsa düzeltin) tek slot RAM yerine iki ve üstü slot RAM kullanmak daha bi performanslı olur.
Sizce ekran kartında bir değişikliğe gitmeli miyim? Öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı