2-2.5 bin TL'ye el konsolu tavsiyesi

Bunlarin sahteleri de oluyor diye biliyorum, bir marka var populer, insanlar gumruk limitini gecse de bir sekilde kendi sitesinden aliyordu. 'metroda okulda vs. zaman geçirmeye kullanabileceğim' buna ek, telefon icin bu aparatlar oluyor, ben Razer Kishi almistim, oyle bir şey de onerebilirim, PSP emulator App i satin alip, internetten PSP oyunu indirip oynayabilirsin ya da magazada zatilan ofline oyunlari oynayabilirsin. Ben deadcelss filan oynuyordum.

Linkte attığın gibi R36S alabilirsin ama retro oyunlar oynarsın. Bu konsolun maksimum güç verebileceği konsol psp ama oyunların çoğunu kasarak oynatır. GBA, PS1, SNES tarzı oyunları oynarsın ama bunda. Eğer öyle bir amacın varsa Datafrog'un kendi sitesinden almanı öneririm. Yurt dışından geleceğinden 1 ay civarında sürüyor teslimatı, hatta benim 40xxv modelinin 5 hafta olmuştu ama gümrük vs uğraşmıyorsunuz, geliyor ürün. "TEKNOLOJI" koduyla da yüzde 10 indirim almıştım hala geçerli mi bilmiyorum.

Linkte attığın gibi R36S alabilirsin ama retro oyunlar oynarsın. Bu konsolun maksimum güç verebileceği konsol PSP ama oyunların çoğunu kasarak oynatır. GBA, PS1, snes tarzı oyunları oynarsın ama bunda. Eğer öyle bir amacın varsa Datafrog'un kendi sitesinden almanı öneririm. Yurt dışından geleceğinden 1 ay civarında sürüyor teslimatı, hatta benim 40xxv modelinin 5 hafta olmuştu ama gümrük vs uğraşmıyorsunuz, geliyor ürün. "teknolojı" koduyla da yüzde 10 indirim almıştım hala geçerli mi bilmiyorum.

Hocam Trendyol'da premium Store satıcısından aldım orijinal sorunsuz gönderim yapıyorlar sonradanda SD kart değiştim. PSP'den PES 13 NFS MW veya bazı unofficial portları oynuyorum GTA Vice City falan zaman geçirmek için okulda falan bayağı iyi oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı