2-2.5 bin TL'ye klavye ve fare önerisi

Bütçe
2.500 ve altı

KYKkemal07

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo legion pro7 i7 14900hx RTX4080 32gb ram 1tb samsung ssd 240hz 2560x1600 16inç ekran
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar, kardeşim ders çalışmak için benim eski laptopu aldı. Kendisi yeni almak istemedi ve klavyesi bozuk laptopun. Oyun oynayan birisi değildir, onun için sessiz, şık sade, ucuz ama kaliteli bir mouse ve klavye önerir misiniz? Bu arada klavye 1000 TL, mouse 1000 TL, toplam 2000 TL bütçe diyelim. 2.500 TL veya 2.000 TL'den daha ucuz olursa güzel olabilir. Klavyede tuş takımı olsa iyi olabilir, sessiz olsa iyi olur. Mekanik sesli olur, onu rahatsız eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun oynamayacak sadece ders içinse 2bine bile gerek yok bence de.
3 tane öneri atıyorum 700-1100-2000 sırasıyla.

Tek sonuncuyu kullanmadım eskiden bende pek oyun oynamazdım ilk attığım 700lira olanı kullanıyordum memnunum. Ama önerim 2. olan
[/URL]
Sessiz rahat ergonomik.

Klavye güzelmiş ama farenin tasarımı pek iyi değil gibi ama bir sorayım ona da.2. Önerdiğin

Bu arada tuştakımlı ama bayağı küçük bir şey istiyor ve farede düz tarz SteelSeries Rival 3 gibi kankai.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…