2-2.5 milyon TL 0 araba önerisi

O zaman en mantıklı seçenek Octavia kalıyor. Belirli bir kasa tipiniz var mı? SUV ve hatchback de bakabiliriz.
tercihim sedan şuanlık honda daha bana uygun çünkü 18 yaşındayım ve ilk arabam olucak biraz daha genç işi denebilecek bi araba bakıyorum

Deli gibi spor istiyorum uçsun kaçsın güzel dursun diyorsan 3-4 yıllık G30 az kilometreli bakabilirsin.

Ama illa sıfır istiyorum dersen çok seçeneğin yok C segmenti b segmeni arabalar denk geliyor bu fiyatlara çok mantıklı mı açıkçası bilmiyorum, ben olsam şahsen G30 ya da Sport Tesla'ya bakabilirdim.

Sıfır olarak da Civic falan var golf var biraz zorlarsan Tiguan var ama dediğim gibi gereksiz pahalı c segment araçlara bu fiyatları vermek saçma geliyor ben direk G30 kasa bakardım 2.5'a 2-3 yıllık temiz kullanılmış memurdan doktordan denk getirirsin.

Tercihim sedan şu anlık Honda daha bana uygun çünkü 18 yaşındayım ve ilk arabam olacak biraz daha genç işi denebilecek bir araba bakıyorum.

Evet, genç işi denince direkt leon akla geliyor ama bütçenizi çok aşıyor, Honda ve Octavia arasında tip olarak Octavia daha orta yaşa hitap ediyor ama alacağınız Civic, Octavia kadar performanslı olmayacak, konfor ve hem bagaj hacmi hem de iç hacim olarak da Octavia önde. Masraf olarak Skoda da cebinizi yormaz ama bir Honda kadar da olamaz.
Ek olarak 308 ve Qashqai de bakabilirsiniz.

Tiguan aşırı boş ve motoru gücü tatmin etmeyecek, golf daha alınabilir ama etsi modellerdeki alternatör sorununu göze alması gerekiyor (150k) onun dışında ikinci el konusunda size katılıyorum ama arkadaş sıfır olacağını belirtmiş.

Son düzenleme:

Hocam gerçekten 2.5 milyon bütçeyle şu arabayı mı öneriyorsunuz. Renault'lardaki 1.3 TCe motorun optimize edilmiş halini kullanıyor araç, 160 beygirin bir kısmı da hibrit motorundan geliyor. Bu bütçeye giulia, G30 segmenti araçlar varken bunu yazmak mantıksız.

Araba güzelde satması problem yaratacak şahsen bu fiyatlara çıkmışken 3 büyük modellerden birine giderim + modelide eski 8 yıllık araç, bilmiyorum hastasına gider bu modele aşırı ilgisi olup da zamanında alamayan şu an parasını biriktirmiş olup almak isteyen adam alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…