2-2.5 milyon TL 0 araba önerisi

Yalan yok satışta gerçekten de çok sıkıntı yaşanıyor fakat şu araçtan alacağın zevk hiçbir muadilinde yok, https://www.sahibinden.com/ilan/vas...defli-beyaz-dijital-gosterge-1282967810/detay

Bu paralara alabileceğin BMW şu ikisi var, kilometreleri daha fazla, bayağı da boyalılar. konu sahibi 0 demiş o yüzden 70bin yıla göre az geldiği için attım, yılda 8-9 bin km. Attığım BMW'lerin performansı giulia ile kıyasla çok daha düşük, sorunsuzluk anlamında pek bilmiyorum fakat halk arasında duyduklarıma göre attığım BMW'ler net daha sorunludur gibi şu an bir vibe aldım. Çünkü Giulia'da bir iki kronik dışında bir şey yok.
Sportif görünüm konusunda da her iki marka da eşit diyebilirim.

Konu sahibi ilk arabası olacağını söylemiş. Şahsen 2.5milyon param olsa hiç düşünmeden ben de giulia alırım ama ilk araba için biraz ağır kalacak hem satma problemi var hem sıfır araç değil garantisi vs yok hem de Alfa Romeo sonuçta Türkiye'de çok tutulan bir model değil risk almasına gerek yok.

Doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…