2.200 TL Sistem Tavsiyesi

Skymonth52

Centipat
Merhaba arkadaşlar maddi durum ancak 2200 civarına kadar çıkabiliyor. Fifa 20, PUBG, GTA gibi oyunları kasmadan oynatacak PC var mıdır bu fiyata? Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar maddi durum ancak 2200 civarına kadar çıkabiliyor. Fifa 20, PUBG, GTA gibi oyunları kasmadan oynatacak PC var mıdır bu fiyata? Yardımcı olursanız sevinirim

Fifa, PUBG ve GTA 5 ağır oyunlar. 2.200 ₺´ye en fazla internette gezip Office uygulamalarınıza bakabileceğiniz bir PC olur.

bütçeyi biraz zorlarsan ve kasasından falan hafif kısarsan belki rx 570 li bir bilgisayar toplayabilirsin yada vega 11 bulunan bir bilgisayar toplayabilirsin.

Hepsi 2470 lira yapıyor eğer psudan kısarsan 2400 oluyor ama psudan kısmanı hiç önermem ekran kartını 2.el alabilirsin mining falan olmamasına dikkat ederek eğer indirim günlerini takip edersen 2300 liraya yakın bir fiyata toplarsın mesela şu 230 liralık ramı ince hesapta gaming gecesinde 170 liraya gördüm ekran kartı 800 liraydı üstüne çift fanlıydı psudan kısmana gerek kalmıyordu üstüne 100 lira cebine kalıyordu ama hala gaming gecesi yapılıyormu emin değilim bu arada anakartı b450 tavsiye ederim.
2.elle uğraşamam diyorsan rx570 den vega 11e düşersin ve acayip bir fark var arada vega 11 bulunan bir pcde şöyle olur.

Diğer herşey aynı.
2050 lira civarı olur ama tavsiyem kesinlikle rx 570 olanı al çünkü apuda ekran kartı kendine ramden 2gb çekiceği için ramın 6 gb düşücek ve günümüz oyunları için gayet yetersiz.

2500 tl çok rahat gta v pubg oynayacak pc yapabilirsin en yüksek 2800 tl sistem yaparsın windows 10 u 25 30 veya 15 tl civarı bulursun key olanlarından orjinal hemde sorun olmaz rx 580 1100 tl veya 1200 tl bulursun ama eğer sisteminde rx 580 olursa gerçekten pubg battelfield 1,5 metro exodus buna benzer 2020 kadar çıkan oyunların hepsini ultrada oynarsın ben rx 570 ıtx pulse kullanıyorum ve çok memnunum rx serisine güven derim sistemini öyle topla nvdia bulaşma o bütçede nvdia alınmaz intel dersen ona da bulaşma 2800 bütçeni aşabilir amd takıl derim iyi günler.

Hocam ikinci el düşünür müsünüz? Kendi bilgisayarımı satıyorum parçalarının garantisi var ilgilenirseniz fiyatta da son bir güzellik yapabilirim.

@
@ZentaX

ben almak istiyorum. 2. el sayfasına yazamıyorum watsapp tan ulaşırmısın. 05300794792

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…