2.200 TL'ye 2. el laptop önerisi

Bütçe
2.200

Arda143

Femtopat
Daha fazla  
Tamamen günlük hayatta kullanılacak olan bir laptop arıyorum, iyi olmasına gerek yok. RAM ve SSD az olabilir sıkıntı yok.

Yani bütçe düşük o yüzden genel olarak özellikleri yazacağım. Muhtemelen bulabileceğin işlemciler. i3/i5 1-3. nesil arası(belki i7). Ekran kartı olarak 1GB bile harici bir ekran kartı bulabilirsen iyi yoksa en azından 3. nesil işlemcilere bakın. Bu nesil Intel cihazlarda genelde işlemci değişebiliyor, ben geçen sene Pentium işlemcili bir laptop alıp içine i5 480M takmıştım belki daha ucuza bulursan diye söylüyorum. Bunun dışında yukarıda arkadaşın dediği gibi Ryzen 3 APU bir cihaz bulursan(bu fiyata neredeyse imkansız) bunlara hiç takılma onu al direkt. Ek olarak eğer 4 GB RAM alacaksan çift kanal 2+2 yerine 4 GB tek kanal olursa iyi olur yanına sen 4 GB sonradan takarsın.

Bro cok sikintili isler bunlar cok zor bulunur.

Konuyu açan arkadaşın zekası yetmiyor zaten ChatGPT'ye sormayı, bir siz akıllısınız! Bir bitmediniz!
Eki Görüntüle 2044527

Bro yanlış anlamada sen boyle bekleyip birden CAT diye cikiyor musun?

Tamamen günlük hayatta kullanılacak olan bir laptop arıyorum, iyi olmasına gerek yok. RAM ve SSD az olabilir sıkıntı yok.

Buna bir baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…