Arkadaşlar sistem topladım bi eksik gedik var mı? Güç kaynağı kasanın içinde var sanırım 600w yazıyor çünkü almadım güç kaynağı ekstradan. Birde hdd 1 tb kalmamış onu kendi ilçemden alıcam onu da yok sayın başka bi eksik var mı?
Tabiki de var. Şimdi sen öyle bir şey alırsan güç kaynağı ile kasayı tümleşik alacaksın. Böyle bir kasa alacaksan da everest markasını asla ama asla önermem. Diğer şekilde güç kaynağını farklı kasayı farklı alabilirsin.
Tabiki de var. Şimdi sen öyle bir şey alırsan güç kaynağı ile kasayı tümleşik alacaksın. Böyle bir kasa alacaksan da everest markasını asla ama asla önermem. Diğer şekilde güç kaynağını farklı kasayı farklı alabilirsin.
Peki hocam bu kasa iyi mi en çok satanlarda 1.sırada şuan. Ve birde bu kasaya topladıgım sistem yani gtx 960 falan sığar mı. Bir diğer sorum kasa için fan alın yoksa işlemci ekran kartı ısınır diyolar. Benim aldığım bu işlemci soğutucusundan başka fan almam lazım mı ?
Teşekkürler fakat ayrı ayrı almak pahalıya geliyor. Birde az önceki arkadaş intel işlemci almamı istedi ama intel işlemci pahalı. Şuan pc 2600 tl oldu. Siz fx 8300 hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşın dediği işlemci ile arasında ne kadar fark olur